Translate

Kiemelt bejegyzés

Rejtett kamerás felvétel- magyar felírattal- arról, hogy árulja a Planned Parenthood magzatok testrészeit

Lebukott az abortuszklinika: megölt magzatok szerveit árulták Szőnyi Szilárd / 2015.07.23., csütörtök 16:50 / 0 Bár a magzatot ne...

2014. február 17., hétfő

Az Én Vagyok és a Valaki – Akárki – Senki


Az Én Vagyok, a szellemén, a tudati lélek és a tiszta ébertudat egységeként nyilvánul meg.Az Én Vagyok az EgyÉn, az egyéniség, az egyediség, aki nem zárul be, nem különül el és ezért nincs egyedül; mint egyedi sajátosságokkal bíró EgyÉn alkot egységet, érez együtt, képvisel közös értéket és különbözteti meg magát és a többieket. Az Én Vagyok vágyerővel tölti meg, lelkesíti a szellemi ideát és megvalósítja, megéli, megtapasztalja, megérleli, teremt.

Az Én Vagyok kiárad a Hármas Egységből, Ő a Hármas Egység, megéli, megteremti és fenntartja a Hármas Egységet. Az Én Vagyok tudja és ismeri azt a minőséget, amit a Létezésben képvisel és amit az életben meg kell, hogy valósítson. Az életben megvalósuló piros rózsa soha nem felejti el a létezésből megnyilvánuló csoport-szellemén képletét. A piros rózsa ennek a képletnek a megvalósulási középpontja.Az aranyból nem lehet agyag és az agyagból sem lehet arany, mert szellemi ideájuk alapképlete szerint mutatják meg a fizikai világban, hogy Én Vagyok az agyag és Én Vagyok az arany, a megvalósuló lét-rész, az egységes életben.Az emberben az egész létezés esedékes, de a megvalósítástól függ, hogy kimondhatja: Én Vagyok. Az emberben megvalósulhat az ásványvilág, a növényvilág, az állatvilág, a színek, az illatok, a hangok, a formák, a vágyképek és a szellemi akarat. A párosságból kifejlődő Hármas Egység, az Én Vagyok.Én-Ki, így nevezték a káld-sumer beavatottak a kiáradó Én Vagyok éber tudatú megvalósulását. 

Az élő Én Vagyok a teljességet képviseli, az Egyetemes Én Vagyok részeként éli meg saját, egyedi Én Vagyok minőségét. Együttműködve és együtthatva a többi Én Vagyok minőséget befogadja. Együttérez.Ha az élő, éber tudati Én Vagyok elfelejti a létező Én Vagyok alapképletét, akkor megszűnik Én Vagyok lenni, megszűnik EgyÉn lenni. Ez az eltörpülés Hamvas Béla szerint három fokozatú: Valaki, Akárki, Senki.A Valaki, a Hármas Egységű Én Vagyok szellemi egészségét veszíti el. Az ÉnOk-át veszíti el. Ekkor Énok távozik a földről. A Valaki, az élő Én Vagyok szellemi alapképletét, az egység egy részét kizárólagossá teszi, és e részleges tudásból izmust, dogmát, filozófiát termel. A TERemt és a TERmel gyöke, töve, forrása azonos, de a megvalósulás módja más.A Valaki vala-mit ki-áraszt, de nem hajlandó mást befogadni, nincs párja csak ellenpólusa!A Hármas Egység a páros együtthatásból jön létre. A páros együtthatásban egy minőség, egy létező tulajdonság kiáradása és egy másik minőség befogadása egyidejűleg történik meg.

Az egészből kizárul az a rész, aki elkülönül és Valaki lesz, amit létrehoz az nem a Teremtés része, hanem Valami. Ez a valami, ha felhízik, Valamizmus lesz.Az Akárki a Hármas Egységű Én Vagyok lelki egészségét is, az Én Lelkét is elveszíti. Ekkor Én-Lil is távozik a földről.Törvényszerű, hogy az ÉnOk, a szellemén nélkül maradt Valaki elveszíti az ÉnLelkét és Akárkivé züllik. Az Akárki akármi is lehet, szerepről szerepre vált. Jellemét akármi alakítja. Az Akárkik Valakik szeretnének lenni, ezért hasonulni igyekszenek mindenhez, ami rajtuk kívül áll. Az akárkik alkotják a kollektívát, a szektát, a párt magját, nekik készül a divat, a Manager filozófia, ők az idealisták, a materialisták, a racionalisták, az egzisztencialisták, a liberálisok, a kommunisták... stb. A Valaki a saját izmusát, dogmáját, vallását kínálja szellem-pótló táplálékul az Akárkiknek, felajánlva a Valamizmus csoportlelkét, az ólmeleg biztonságát, és a gondolkodást, felelősség vállalást helyettesítő vezérkolompot.

Az Akárki egyoldalúan befogadja a Valamizmust, és nem ad cserébe semmilyen más értéket, ezért nem minősül párnak.A létrontás utolsó fázisaként megjelenik a Senki. Ahol az én sem árad már ki. Ekkor Én-Ki is távozik a földről, és az Ember Fiát megfeszíti az erőszakos butaság. A Senki az Én Vagyok szelleme és lelke nélküli biorobot, tenyészet, massza, tömeg. A Senki rabszolgaként szolgálja az Akárkik által működtetett Valamizmust. A Senki magától semmi sem lesz, és Akárkitől függ. A Senkit a valóság kis szeleteként a Valamizmus sem érdekli. A Senki sodródik a mű valóságban, neki készül a reklám és a Valóság Show. Pénzért, italért, az élet morzsáiért bármire kapható. Akárkire szavaz, aki az ösztönéletének kielégülést ígér. ÉnOk, ÉnLil és ÉnKi nélkül százszor be lehet csapni, ki lehet fosztani. A Senki már csak munkaerő, fogyasztó, statisztikai adat, mert fizikumát és életerejét is más használja. Az Akárkik a Senkik életerejéből éltetetik a Valamizmust és tartják el a hatalmaskodó Valakiket. A szellemén, a tudati lélek és az éber tudat nélküli világban már minden megtörténhet és már mindent, lám meg szabad tenni.
                                                                                          - A NAPKERESZTÉNYSÉGHármas Egység Tana -

Tovább a könyvhöz: http://apostolimagyarkiralysag.info/articles.php?cat_id=6

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése