Translate

Kiemelt bejegyzés

Rejtett kamerás felvétel- magyar felírattal- arról, hogy árulja a Planned Parenthood magzatok testrészeit

Lebukott az abortuszklinika: megölt magzatok szerveit árulták Szőnyi Szilárd / 2015.07.23., csütörtök 16:50 / 0 Bár a magzatot ne...

2015. március 18., szerda

A TETANUSZ OLTÁS KAMPÁNY A NÉPESSÉGSZABÁLYOZÁSRÓL SZÓL ‏.

MEGSZÓLALNAK A KATOLIKUS ORVOSOK: 
A TETANUSZ OLTÁS KAMPÁNY A  NÉPESSÉGSZABÁLYOZÁSRÓL SZÓL ‏.

JÓVÁHAGYÁS A MaterCare-t számos nemzetközileg elismert személy hagyta jóvá, beleértve Őexcellenciája Marii Kaczynskiej-t is

LEGFRISSEBB HÍREK
MEGSZÓLALNAK A KATOLIKUS ORVOSOK

„Hadd tisztázzam hivatalosan azokat az aggodalmakat, melyeket a katolikus püspök vetett fel az épp befejeződött tetanusz oltás kapcsán, azzal, hogy megosztok néhány kivonatot alább a Kenyai Katolikus Orvosok Szövetségének hivatalos állásfoglalásából. Osszátok meg a cikket:

A tetanusz gyógyíthatatlan betegség, amely a testet a sérült bőrön vagy sebeken keresztül fertőzi meg. Az újszülöttek köldökzsinórjának lezárása egy lehetséges belépési pont, ezzel ők különösen fogékonyak. Legjobban a tetanusz toxoid (TT) oltással lehet védekezni ellene.

Szeretnénk megnyugtatni az embereket, hogy az állami és vallási alapon működő szervezeteknél elérhető oltások ebben az országban tiszták. Általánosságban, a vallási alapon működő szervezetek ugyanazokat az oltásokat nyújtják, ha nem többet, mint az állami intézmények.

Aggodalmunk és a jelen értekezés tárgya a WHO/UNICEF által szponzorált tetanusz immunizációs kampány, amit tavaly októberben indítottak el látszólag az újszülöttek tetanusz fertőzésének megszüntetése érdekében. A célközönség a 14-49 éves korú lányok és asszonyok (gyermekszülő életkor), és 60 különböző adott körzet szerte az országban. A tetanusz oltást, amit ebben a kampányban használnak, az országba külön erre a célra hozták be, és a rendes TT-től eltérő tételszámmal rendelkezik. Eddig 3 dózist adtak be – az elsőt 2013 októberében, a másodikat 2014 májusában, a harmadikat pedig 2014 októberében. Nagyon valószínű, hogy még további két dózisra fog sor kerülni.

Öt dózis tetanusz oltás beadása 6 havonta nem szokásos az ajánlott tetanusz oltási rendszerben. Az egyetlen alkalom, amikor öt dózisban adnak tetanusz oltást, az, amikor hordozóként használják termékenység szabályozó oltásokban, a HCG terhességi hormonhoz kapcsolva, amit a WHO fejlesztett ki 1992-ben.

Amikor a tetanuszt a HCG-vel összekapcsolják, és 6 havonta adják be öt dózisban, a nő antitesteket fejleszt a tetanusz és a HCG ellen is, az utolsó injekciót követően 2-3 év múlva. Ha egy anyában antitestek fejlődnek a HCG ellen, akkor a terhesség kilökődik, amint kialakul a méhben, ezzel ismételt abortuszt, majd végül terméketlenséget okozva.

A WHO kiterjedt oltási kampányokat végzett a HCG-vel kapcsolt tetanusz oltást alkalmazva 1993-ban Mexikóban, 1994-ben Nicaraguában és a Fülöp-szigeteken, látszólag annak érdekében, hogy megszüntessék az újszülöttek tetanusz fertőzését. A kampány célközönsége a 14-49 éves nők voltak, mindegyikük összesen 5 injekciót kapott.

Ami kifejezetten erkölcstelen és gonosz dolog, az az, hogy a HCG-vel kapcsolt tetanuszt termékenység szabályozó oltásként adták be úgy, hogy nem közölték „fogamzásgátló hatását” az anyákkal. Ami őket illeti, ők egy ártatlan, újszülött tetanusz megelőző injekcióra mentek!

Figyelembe véve a dél-amerikai WHO tetanusz oltási gyakorlat hasonlóságát a kenyai kampánnyal, valamint a WHO titkos népességszabályozási kezdeményezéseinek háttér ismeretével, a Kenyai Katolikus Orvosok Szövetsége az ügyet a püspökök figyelmébe ajánlotta, és meghallgatást kért az Egészségügyi Minisztériumban, mindössze annyit kértek, hogy az említett kampányban használt tetanusz oltást ellenőrizzék, annak biztosítása érdekében, hogy nincs összekacsolva HCG-vel, mielőtt a második kör megkezdődne márciusban. Az Egészségügyi Minisztérium elutasította a vakcinák ellenőrzését.

A Kenyai Katolikus Orvosok Szövetsége 2014 márciusában nagy nehézségek árán hozzájutott a WHO immunizációs kampány során használt tetanusz vakcinához, és ellenőrzésnek vetette azt alá. A szomorú igazság az, hogy a vakcina HCG-vel kapcsolt. Ez igazolta legnagyobb félelmeinket, hogy a WHO kampány nem az újszülött tetanusz fertőzés megszüntetését célozta meg, hanem egy jól összehangolt, erőteljes, tömeges népességszabályozási és sterilizáló gyakorlat, amely igazoltan termékenység szabályozó vakcinát alkalmaz. Ezt a bizonyítékot az Egészségügyi Minisztérium elé tárták a harmadik immunizációs kör előtt, de a minisztérium ezt figyelmen kívül hagyta.

Amikor az 1990-es évek elején Dél-Amerikában szembesítették a WHO-t a kampányában a HCG-vel kapcsolt tetanusz oltással kapcsolatban, a WHO elutasította a vádakat, mint megalapozatlant, és bizonyítékot kért. Amikor a bizonyítékot rendelkezésre bocsátották ezen országok katolikus szervezeti, a WHO azt állította, hogy a vakcina előállítási folyamat egyéb összetevői okozhatták a hamis eredményeket. Amikor tovább erőltették az ügyet, elismerték, hogy néhány vakcina szennyeződhetett HCG-vel a gyártási folyamat során. A HCG azonban nem összetevője egyetlen oltásnak sem, és nem is alkalmazzák egyetlen oltás gyártásában sem, kivéve a tetanuszt! Az ügyet csak akkor titkosították, amikor a kapcsolt tetanusz vakcinával beoltott nőkben igazolták a HCG ellen kifejlődött antitesteket. Az immunizált nők több abortuszt szenvedtek el, néhányuk pedig terméketlen maradt. Eddig a pontig kellett várnunk, hogy intézkedés legyen?

Jóllehet a püspökök orvosilag laikus emberek, vannak kompetens szakértőkből álló technikai tanácsadó csapataik, beleértve az orvostudományt is. Ezek a csapatok helyiek és nemzetköziek, mivel a katolikus egyház globális. A katolikus egészségügyi intézmények alkotják az ország legnagyobb magán egészségügyi hálózatát, és több, mint 100 éve nyújtanak orvosi ellátást a kenyaiaknak! Így, amikor a püspökök olyan témákról szólnak, mint a tetanusz oltás, tudásból és illetékesektől merítenek. Merészség lenne tanácsukat figyelmen kívül hagyni.


Megtettük erkölcsi és polgári kötelességünket azzal, hogy kimondtuk az igazságot, és figyelmeztettük a kenyai kormányt és népet. Most a kenyai embereken a sor, hogy tájékozottan válasszanak.

Írja be a google keresőbe: “Fertility regulating vaccines” (Termékenységszabályozó oltások) és “Are New Vaccines Laced With Birth-Control Drugs?” (Kapcsoltak az új oltások születésszabályozó gyógyszerekkel?) további betekintés céljából”

-Dr Wahome Ngare, szülész-nőgyógyász
A Kenyai Katolikus Orvosok Szövetsége nevében.
Megosztotta Dr. Robert Walley, a MaterCare International ügyvezető igazgatója
Kapcsolat: Dr. Robert Walley Kenyában tartózkodik november 11-ig, elérhető az alábbi telefonszámon: (254) 0727373690.
Forráskapcsolat
Cím: MB Ch B, M. Med Mercy Medical Centre Jubilee Insurance House, Room 213 Wabera Street, P.O. Box 72071, Nairobi 00200
Hely: Nairobi
Ország: Kenya
Telefonszám 1: 020-2240694
Telefonszám 2: 0729-370022, 0733-376022
Email cím: wahome@mercymedicalcentre.co.ke

2 megjegyzés:

  1. No comment against this dirty world we are living in as millions of marionette toys in the hands of evil in my opinion :-(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos nehéz ezt elhinni, de nagyon sok aljasság van a világban amiről az emberek nagy része még elképzelni sem mer.

      Törlés