Translate

Kiemelt bejegyzés

Rejtett kamerás felvétel- magyar felírattal- arról, hogy árulja a Planned Parenthood magzatok testrészeit

Lebukott az abortuszklinika: megölt magzatok szerveit árulták Szőnyi Szilárd / 2015.07.23., csütörtök 16:50 / 0 Bár a magzatot ne...

2013. december 18., szerda

Két " nő " kezében a Magyarország? Már a gyerekeink is üzlet a gyógyszeriparnak?


Kép: Dr. Mészner Zsófia,  Dr. Kulcsár Andrea örökös hőn szeretett mentora balról.


"Bár a törvény nem korlátozza azt, kinek a véleményét kell elfogadniuk, a Tisztiorvosi Hivatal úgy gondolja, csak a két országos védőoltási szaktanácsadó Dr. Kulcsár Andrea és Dr. Mészner Zsófia véleményét hajlandó elfogadni, valamint a gyereket kezelő gyerekorvos véleményét.

A dolog azért felháborító, mert a gyerekorvosok az OKNE bejelentéseket sem teszik meg, hiszen saját maguk ellen kérnének vizsgálatot, de szakvéleményt sem adnak, hiszen akkor szintén a praxisukat teszik kockára!
Felháborító azért is, mert a gyerekorvosoknak már réges-régen tömegével kellett volna felállniuk és tiltakozniuk a rendszer ellen! De nem teszik. Feláldozzák inkább a gyermekeinket!

A két említett hölgy pedig saját maga is részt vesz a szabályozások kidolgozásában, így szó szerint SENKI sem kap tőlük mentességet!(...)"



Kulcsár írja önéletrajzába : "Az elmúlt években a hagyományokra alapozott ellátás átalakítását végeztük dr. Mészner Zsófiával, akkori főnökömmel és mindenkori mentorommal"

Aha akkor ez a két valaki egymás hátát védve veszi semmibe az Alkotmányt és az európai  ember jogokat is.
Ki ez a két ember, aki mint egyfajta szemellenzős fanatikus nem hagyja az észérveket és a jogot érvényesíteni? Kinek vagy kiknek a támogatását élvezve végzik "áldásos" tevekényesüket Magyarországon?

Forrás: facebook

Igazságot a magyar szülőknek is!

Kapcsolódótémák :

Segíts nekünk az álságos magyar szabályozást rendbe tenni! Legyen választható az oltás.