Translate

Kiemelt bejegyzés

Rejtett kamerás felvétel- magyar felírattal- arról, hogy árulja a Planned Parenthood magzatok testrészeit

Lebukott az abortuszklinika: megölt magzatok szerveit árulták Szőnyi Szilárd / 2015.07.23., csütörtök 16:50 / 0 Bár a magzatot ne...

2017. január 12., csütörtök

VAXXED, Trump VS Magyarország

 Kedves Oltáskárosodott Gyermekeket Nevelő Szülők!

Megszokhattátok, hogy a magyar gyermekorvosok, védőnők, egészségügyi hatóságok letagadnak minden oltási szövődményt, károsodást, halálesetet, s nem hajlandóak megtenni az OKNE bejelentéseket, illetve (2012 óta van törvényi lehetősége a szülőnek is ilyen bejelentést tenni), s ha a szülő be is jelenti, minden esetben azt a standard választ kapja - érdemi vizsgálat nélkül - hogy a bejelentett tünet és az oltás nincs egymással összefüggésben, s csupáncsak véletlen időbeli egybeesésről van szó.

Azonban nem várt segítséget kaptunk. A VAXXED című tényfeltáró dokumentumfilm készítői most minden - NEM CSAK AMERIKAI- oltáskárosodásban èrintettet arra kérnek, hogy angolul a lenti linken max. 500 szóban írják le a történetüket. Ezeket Trump elnök úrhoz fogják eljuttatni, azzal a céllal, hogy az oltások körüli disznóságokat valóban vizsgálják ki.

A levelet "Dear President Trump" megszólítással kezdjük. Javasoljuk, hogy angolul jó tudó megbízható ismerőssel fordíttassák le levelüket azok, akik nem beszélik felsőfokon az angolt. Fontos a pontos, tényszerű, lényegretörő megfogalmazás, dátumokkal, az oltások pontos megnevezésével - különös tekintettel, mivel némely oltóanyag eltér az USA-ban alkalmazottól.

Érdemes lehet a bejelentést magyar nyelven elküldeni a járási ÁNTSZ-hez, a helyi országgyűlési képviselőhöz, az EMMI-n belül Balog Zoltán miniszterhez címezve, sőt, magának Orbán Viktornak is szabad írni, s jelezni, hogy korábbi nyilatkozatával - melyet a drogtesztek kapcsán tett anno - tehát, hogy a gyerek nem az államé, hanem a szülőé, s a szülő dönt arról, h mi legyen a gyermekkel - egyetértetek, s támogatjátok, azonban jó volna, ha a veszélytelen drogtesdzt mellett a maradandó egészségkárosodást, sőt, azonnali halált okozni képes un. "védőoltások" kapcsán is alkalmaznák.

Belső információnk, hogy az Orbán kormány felső vezetése tisztában van az oltások okozta visszafordíthatatlan ártalmakkal, azonban nem mernek változtatni mindaddig, amíg a média és a közvélekedés a teljesen korrumpált szakmai vezetőket támogatja, akik gátlástalanul és lelkiismeretlenül letagadnak minden komolyabb mellékhatást, szövődményt, s egyre vérmesebben, egyre több és több vakcinát erőltetnek a gyermekekbe. Fontos, hogy minél több visszajelzést kapjanak az illetékesek, mert a szakhatóságok telehazudják a médiát és a minisztériumot is azzal a valótlansággal, mely szerint csakis enyhe bőrpírt és múló hőemelkedést okozhatnak a vakcinák.

Az elmúlt években több oltásos haláleset is történt Magyarországon, melyeket (szokás szerint) érdemi vizsgálat nélkül eltussoltak - azzal, hogy nem igazolható vitathatatlanul az oltással való direkt összefüggés (miközben ezt igazolni képes vizsgálatokat nem is végeztek). Sokat kell tennünk, hogy az USA-ban fújó új szelek hozzánk is elérkezzenek.

Trump elnök úr azt a Kennedy urat nevezte ki az oltásokat vizsgáló bizottság élére, aki már korábban is kiállt a gyermekek érdekei védelmében a lobbival és a korrupt hatóságokkal szemben. A Vaxxed film pedig pont a hatósági csalásokról rántja le a leplet.

Nagyon fontos, hogy ez a team minél pontosabb képet kapjon arról, hogy Magyarországon milyen gyalázatos a helyzet, hogy áltudományos dogmákra alapítva törvényi erővel kötelezik a szülőket gyermekeik lemérgeztetésére, s gyakorlatilag nem adják meg a mentesítést még komoly egészségügyi indokok alapján sem.

Az alábbi linken lehet feltölteni a beszámolókat.

Jó munkát, s üzenetben az oldalunk számára is elküldhetitek a cuccos magyar verzióját.
http://www.vaxxed.com/story-submission/
forrás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése