Translate

Kiemelt bejegyzés

Rejtett kamerás felvétel- magyar felírattal- arról, hogy árulja a Planned Parenthood magzatok testrészeit

Lebukott az abortuszklinika: megölt magzatok szerveit árulták Szőnyi Szilárd / 2015.07.23., csütörtök 16:50 / 0 Bár a magzatot ne...

2013. november 7., csütörtök

Működési elv


A fény energia, elektromágneses rezgés.
Világunkban minden „hullámzik”, azaz rezeg, minden anyag sűrűségétől, szerkezetétől és szellemiségétől függő, egyedi hullámhosszon rezeg. Minden, mi is.
A betegség a sejtek rezgésének megváltozására vezethető vissza, megfelelő frekvenciájú rezgés segítségével visszaállítható az eredeti egyensúlyi állapotba. Általános felfogás szerint, érzésvilágunk, jó közérzetünk a bennünket körülvevő színességből fakad. Valójában attól függ, hogy milyen rezgéseket vonzunk magunkhoz.

A fénnyel való gyógyítás ősi eredetű gyógymód.
Évezredekkel ezelőtt ismerték a fény és a szín a lélekre és így az egészségre gyakorolt hatását.
Az élet és az egészség legfontosabb forrása a fény, melyet csak most kezdünk megérteni. Elődeink ezt már több ezer éve tudják és ezért tisztelték, imádták a Fényt, tisztelték a fény fizikai megtestesítőjét, a Napot, a szellemi fény fizikai mását. Ismerték a nap hatalmát, ahogy meghatározza az ember életét, az évszakok körforgásán, a nappalok és éjszakák változásán keresztül. Tudták a fény nem csak világosság és nemcsak energia, hanem táplálék és orvosság is egyben, mely éppúgy nélkülözhetetlen az embereknek, mint a növényeknek egyaránt.

Ezeket a kvantumfizika legújabb eredményei még csak most igazolnak.
A természetes életmódot folytató elődeink a szabadban tartózkodva bőven részesültek a nap gyógyító sugaraiból. Erre a négy fal közé kényszeríttet, civilizált embernek nem igen van lehetősége, mert az ózonpajzs sérülése miatt nem ajánlatos bármikor a napon tartózkodni.
Az egészségünkhöz nélkülözhetetlen napfény növekvő hiánya, a rossz táplálkozás valamint a szellemi „fény” fokozódó elhomályosulása a betegségek egyre nagyobb iramú elszaporodásához vezetnek.

Az eddigi kutatások a szemünkbe behatoló fénynek két fontos funkcióját ismerték meg;
optikai, tartománya a látóidegeken keresztül lehetővé teszi a látást,
energetikai, tartománya aktiválja az anyagcserét és hormonrendszerünk mirigyeit.
A harmadik a biológiai információ, vagyis a sejtek egymással, a fény útján történő kommunikációját még csak most tárják fel.
Ami felfogó képességeink határain kívül van, azt nem érzékeljük, az nem létezik számunkra.
Ennek ellenére, azért természetesen még létezik.

Ismert tény, hogy szemünkkel a meglévő fényspektrumnak csupán nyolc százalékát tudjuk észlelni, mégis a fennmaradó kilencvenkét százalékot úgy kezeljük, mintha nem is létezne. Mindezt csak azért, mert képtelenek vagyunk érzékelni fizikai szemünkkel.
Sajnos ez nem csak a szem felfogó képességére érvényes, hanem minden fajta érzékelésre.
Minden ember a valóságnak csak azt a részét érzékeli, amelyre képes rezonálni, ami rezonanciaképessége határain kívül van, azt nem érzékeli, az nem létezik számára, annak ellenére, hogy természetesen azért még létezik. 

Mára a színek anyagcsere-, ideg- és immunrendszerre kifejtett pozitív hatását számos tudományos kísérlet és kutatás megerősítette. Ezért a színterápia, mint természetes gyógymód a figyelem központjába került, és a jövőben a legfőbb gyógymóddá válik.

A két változata nem csak elnevezésében tér el egymástól.
fényterápia vagy helioterápia: a közvetlen napsütéssel való kezelés.
színterápia vagy kromoterápia: a különböző meghatározott színekkel való kezelés.
fényterápia, mivel a napfény magába hordozza valamennyi színt, a közvetlen napsugárzás révén hatása intenzívebb és teljesebb. A Nap által sugárzott fény az életet testesíti meg. Ugyanakkor a már tönkre tett ózon átengedi a káros sugarakat is, így ez a kezelési mód nem alkalmazható tetszés szerint bármikor.
színterápia a különböző színekkel való kezelési mód, mely bármikor alkalmazható.
A színek nem csak a szemen, hanem egyéb érzékelő rendszerünk segítségével, mint például a bőrön keresztül is kifejtik hatásukat a beteg sejtekre, korrigálva azok megváltozott rezgéseit.

A fény és az élet elválaszthatatlanok, szorosan kapcsolódnak egymáshoz.
dr. Mae Wan Ho biokémikus kutatásai szerint minden élőlény abból a fényből él, amit közvetlen vagy közvetett módon felvesz, az a fény pedig, amit magukból kibocsátanak, vitalitásuk minőségére jellemző, de csak addig, míg élnek!
Ha elpusztulnak, nem bocsátanak ki fényt és színeket.
A természetben az elmúlás a színek elvesztésével jár, a szín is elmúlik. Aki beteg az „rossz színben van”. A lélek lekapcsolja a lámpát, amikor elhagyja a testet, az élet gyertyafénye több mint puszta szimbólum vagy mese.

Rudolf Steiner, filozófus szerint a szín egy létező entitás, és hogy minden színnek speciális spirituális jelentősége van. Steiner azt állította, hogy a színek rendkívül fontos szerepet fognak játszani a húsznegyedik század orvostudományában.
J. W. Goethe szín tanulmányában kifejtette, miszerint fontos megismernünk és megértenünk a színek ezoterikus tulajdonságait. Véleménye szerint eljön majd az idő, mikor színelméletét jelentősebbnek fogják tartani a költészeténél.
A szín a fény különböző megjelenési formája, minősége.
Energia, elektromágneses rezgés.
A rezgés energia, információ.
A rezgést három tényező határozza meg:
- a rezonancia,
- a tisztaság,
- az azonosság törvénye.
A rezgés maga az élet.
Dr. Masaru Emoto az alternatív gyógytudományok doktora bebizonyította, a víz információt hordoz. Szerinte, „ha a felnőtt emberi test 70% víz, ezen belül az agynak kb 95% víz.
Ezért ha egy képet nézünk, akkor annak a képnek a rezgése az agy vízében rögzülni fog. Minél tisztább rezonanciát ad ki a megmutatott kép, annál mélyebben fog rögzülni az agyban”.
Ez pedig konkrétan azt jelenti, hogy ha egy tiszta, az adott problémára illő képet néz huzamosan az illető, a probléma hamarosan megoldódik. A „minél tisztább rezonancia” azt is jelenti, hogy a manapság elterjed giccs, az úgynevezett „amatőr művészet” melynek csak az elnevezésében van művészet, nem képes ilyen fajta tiszta rezonanciára. Vagyis Bartókot idézve: „csak tiszta forrásból…”

Azokat az energiákat, rezgéseket és hangulatokat vesszük át, amelyekre fogékonyak vagyunk.
Egy gyengébb rezgés át veszi az erősebbet, felerősödve magához vonzza a megoldást.
”Betegség” kialakulása nem csak a probléma okát jelzi, de egyben jelzi a meggyengült szervezet igényét, fogékonyságát is. Így a gyenge rezgést egy erősebbel felerősítve a javulást eredményezi. A hasonló hasonlót vonz magához, és általa megerősödik.
A rezonancia törvénye nem más, mint az energiaátadás törvénye, hiszen minden rezgés átadja a benne lévő energiát a hozzá hasonló rezgésű testnek.  

A fény és az élet elválaszthatatlanok, szorosan kapcsolódnak egymáshoz.
Minden élőlény abból a fényből él, amit közvetlen vagy közvetett módon felvesz.

Vagyis egyszerűen és röviden megfogalmazva ez azt jelenti, hogy

egy hozzáértő által a megfelelő színek felhasználásával elkészített kép
a rezonancia, vagyis rezgése átadásával képes a gyógyításra.

A betegség a sejtek rezgésének megváltozására vezethető vissza,
megfelelő frekvenciájú, rezgésű és tisztaságú szín segítségével
visszaállítható az eredeti egyensúlyi állapotba.Ez nem más mint programozott színterápia.

Tehát a Színcsokor csakraterápiát, nevezhetjük programozott színterápiának.


Forrás: http://egesz-s-eg.blogspot.hu/p/blog-page.html 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése