Translate

Kiemelt bejegyzés

Rejtett kamerás felvétel- magyar felírattal- arról, hogy árulja a Planned Parenthood magzatok testrészeit

Lebukott az abortuszklinika: megölt magzatok szerveit árulták Szőnyi Szilárd / 2015.07.23., csütörtök 16:50 / 0 Bár a magzatot ne...

2014. március 3., hétfő

Honvédelem egy anya szemével.


(...)"A szívszaggató visítás az oltást követő héten kezdődött, és több mint egy héten át tartott... Mire gondol egy anya tehetetlenségében e szenvedés láttán? – „Ha egyszer megszabadulunk, Istenem, akkor azt az oltást soha, de soha többször nem engedem neked beadni, drága gyermekem."(...)
- nebancsvirag egyesület-



Itt kezdődik a bátorság! 

Nem fapuskával rohangálni fel s alá az erdőben. Mi lenne, ha az a sok nagy szájú venné a fáradságot és erre a védelemre koncentrálnának.
Én láttam és beszéltem nagyszájú tudálékos emberekkel, akik mindent jobban tudtak, hogy hogyan lehet és nem lehet a nemzetet kivinni a pénzügyi és erkölcsi válságból. De oltásügyben döntésképtelen volt, és ma is az sőt hivatkozik a család intoleranciájára.

Nos, nekem ilyen emberek, akik a saját családjukra hatás nélkül vannak, sőt béna kacsák, azok ne szóljanak bele nagyobb dolgokba, csak akkor, ha sarkukra álltak a saját életükön belül is!
Aki nem meri felvállalni egyéni döntéseit a maga életében, az ne ossza azoknak az észt, akik ezt felvállalják, kicsiben és nagyban is. A felvállalás oltásügyben nem a nyilvánosságot jelenti, hanem azt, hogy a valósnak hitt álrendszerrel, mint egy fal ellenáll és kiáll a nemzet jövője mellett egyedül is mely a gyermeke védelmében ölt képet!

Gondolkozott e már valaki abban, hogy ezek a szülők, kik nap mint nap a poklukat járják – segítség nélkül maradnak, akkor amikor ilyen ostoba Mészner félékkel futnak össze. Mi lenne, ha a fapuskás brigád egyszer olvasna és észhez kapna, hogy az az anya aki bemegy az ördög barlangjába maga EGYEDÜL!!!! az sokkal nagyobb tettet vállal és tesz ÖNZETLENÜL, mint akár száz regiment magát bégázó katona.
Miért nem lehet szemléletváltáson átmenni, mert az egyéneket kell védelmébe venniük! Formálják át gondolkodásukat és stratégiájukat.

Itt van szükség rájuk ebben az ügyben, sokkal nagyobb szükség, mint írogatni, vagy kiképzésekre, kitörési túrákra járni. Mindennek ideje van és ez a fenti ügy elmegy egymás mellett, pedig már elég régen rá kellett volna jönniük, hogy a nemzetvédelem a gyermekek, a család (egészségének) megvédésével kezdődik. Családok mennek szét, gyermekek bénulnak – hallnak meg, mert nincs elég támogatásuk kívülről, csak a szülő az akit érdekli mert tűzön vízen védi gyermekét és jövőjét. 


- Bíbor-

Forrás: http://biborirja.blogspot.hu/2014/03/a-meggyozhetetlen-anyuka.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése