Translate

Kiemelt bejegyzés

Rejtett kamerás felvétel- magyar felírattal- arról, hogy árulja a Planned Parenthood magzatok testrészeit

Lebukott az abortuszklinika: megölt magzatok szerveit árulták Szőnyi Szilárd / 2015.07.23., csütörtök 16:50 / 0 Bár a magzatot ne...

2014. április 2., szerda

A Honfiak,és Honleányok, már tudnak ellent mondani,és ellen állani gyermekeik "leoltásának" !

MONDJUNK ELLENT A "KÖTELEZŐ" MÉRGEZÉSNEK! A Honfiak,és Honleányok, már tudnak ellent mondani,és ellen állani gyermekeik "leoltásának" !

A legújabb kutatások - nem is beszélve az egyszerű logikáról - azt mutatják, hogy a méreganyagoknak való túlzott kitettség (több forrásból - vegyi civilizáció, élelmiszeripar, gyógyszeripar...) , okozza az agyi fejlődési rendellenességeket. Többek között már az anyaméhben is. Egy 2005 tanulmány (Environmental Working Group ( EWG ) megállapította, hogy az újszülöttek vérmintája átlagosan 287 fajta méreganyagot tartalmaz. Ezek közül 180 ismert rákkeltő képességéről (emberekben vagy állatokban) , 217 az agyat és az idegrendszert mérgezi , és 208 fajtáról úgy találták, hogy születési rendellenességet okoz, vagy állatkísérletekben az állatok rendellenes kifejlődését. Világos, hogy semmi jó nem származhat a sok toxikus vegyületeknek való kitettségből.... .
Így hát egyértelmű, hogy a mérgező vegyi anyagoknak való kitettség az ami az autizmus járványt elősegíti!
A múlt hónapban kutatók (Harvard School of Public Health és Icahn School of Medicine Mount Sinai) közzétettek egy jelentést, melyben beazonosítanak egy tucatnyi vegyi anyagot, amelyekről ISMERT, hogy megzavarják az agy fejlődését, és agykárosodást , neurológiai rendellenességeket okoznak , csökkentik az IQ-t és megnövelik a gyermekek agresszivitását.

"Azt állítjuk, hogy sokkal több neurotoxikus anyagról nem derült még ki, pontosan mit okoz. A sérült idegrendszeri járvány tendencia megállítása érdekében javasoljuk egy globális megelőzési stratégia megindítását."
"A NEM tesztelt vegyi anyagokról nem szabad feltételezni , hogy biztonságosak az agy fejlődésére , és a már használt és új vegyi anyagokat meg kell tehát vizsgálni az agyi és idegrendszeri fejlődésre gyakorolt hatásra."

Amit sokan nem vesznek észre, és nem tudatosítanak, hogy szó szerint több tízezer vegyi anyag van használatban civilizációnkban. Olyanok, amelyek biztonságosságát soha nem tesztelték. Amikor az amerikai Nemzeti Toxikológiai Program létrejött 1978-ban , 62.000 vegyi anyag volt már használatban , amelyeket egyszerűen annak ellenére, hogy soha nem vizsgálták toxicitás szempontjából, biztonságossá minősítettek.
Ma már egyre inkább nyilvánvaló , és rendszeres időközönként a tudomány is ráébred, hogy még egy -civilizációnkat uraló- uralkodó kémiai anyag kárt okoz , pedig ezt senki sem gyanította, és régóta használatban van ..... Biszfenol-A ( BPA) , a használt műanyag termékek, csak az egyik legutóbbi példája tudományunk ébredésének.

Hogy mi a kapcsolat a vakcinákkal? Az oltóanyagok – azok összetevői okán – veszélyesek lehetnek, környezeti rizikófaktorokat és vegyi anyag rizikófaktorokat is tartalmaznak, melyek kumulálódhatnak a szervezetben illetve már civilizációsan erős terheltség miatt fokozott rizikóforrásnak tekinthetők – ám ennek megállapítása hiányzik a magyar szakirodalmi összesítésből és jogrendszerből. A segéd-és hatóanyagok listája nem teljeskörűen értékelt biztonságossági profil tekintetében, sem egyenként, sem együttes hatásukban. A hatósági (állami) tájékoztatás egyoldalú, és félrevezető.....


A társadalombiztosítás jogviszony alapú egészségügyi szolgáltatás. A társadalombiztosítási jogviszony keretében térítésmentesen igénybe vehető egészségügyi szolgáltatások magukba foglalják a betegségek megelőzését és korai felismerését szolgáló egészségügyi szolgáltatásokat, mint a környezeti tényezők (pl. nehézfém és vegyi anyag terheltség) rizikófaktorai által indukált megbetegedések megelőzését és korai felismerését célzó szűrővizsgálatokat, illetve a betegség várható következményeinek, illetve szövődményeinek korai felismerését célzó vizsgálatok elvégzését is.
Oltások esetében, nincs ilyen vizsgálat. Nincs teljeskörű értékelés kísérő toxicitásra -sem hatóanyagok, sem segédanyagok tekintetében.


Pusztán vélelmezik a biztonságosságot, ezért értelemszerűen köteleznek..... Mint fenti esetekben is, talán ideje lenne nyitott szemmel és szívvel hozzáállni a kérdéshez. De a népegészségügy, a Hatóság vak és látatlanul ítéli gyermekek tucatjait egész életüket károsan befolyásoló idegrendszeri fejlődési zavarra. Szenvedésre.
...és csodálkozunk, miért egyre több a betegeskedő, agyi és idegrendszeri, immunrendszeri károkkal született gyermek? Vagy egészségesen született, majd lebetegedett?
Ne csodálkozzunk. Álljunk fel. Legyen választható a kötelező!

forrás: http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2014/04/02/environmental-toxin-exposure.aspx?e_cid=20140402Z2_DNL_art_1&utm_source=dnl&utm_medium=email&utm_content=art1&utm_campaign=20140402Z2&et_cid=DM43067&et_rid=473300712

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése