Translate

Kiemelt bejegyzés

Rejtett kamerás felvétel- magyar felírattal- arról, hogy árulja a Planned Parenthood magzatok testrészeit

Lebukott az abortuszklinika: megölt magzatok szerveit árulták Szőnyi Szilárd / 2015.07.23., csütörtök 16:50 / 0 Bár a magzatot ne...

2014. május 6., kedd

Az Apostoli Magyar Királyság állásfoglalása kötelező védőoltások ügyében.




Látva, hogy mennyi ember felhördül a Magyarország köztársaságában a kötelező védőoltások ügyében, ezért az Apostoli Magyar Királyságnak mint önálló független államnak is meg kell szólalnia. A fentiekből eredően hozzászólásunk belügyekbe való beavatkozásnak tűnik, azonban a kettős magyar honpolgár - állampolgári kötődés miatt az érintettség okán jogunk és kötelezettségünk van ez ügyben.

Sajnálattal tapasztaltuk tájékozódásunk során - pró és kontra oldalon is - hogy maguk a szakemberek sem tudnak dűlőre jutni egyes készítmények hasznosságán, vagy káros mivoltán. Az orvosok, akik az oltásra ki vannak jelölve, igen dilettáns, tájékozatlan módon állnak a szakmájukba vágó emberéletet befolyásoló eljáráshoz. Elszomorító módon, döntő helyzetben levő magas beosztású orvosok is egyfajta fanatizmussal képviselik szakmájukat a nyitottság, vagy tájékozódás legkisebb igénye nélkül. Szakanyagokat médiaheccnek könyvelnek el, ezzel ledegradálva neves szakemberek több évtizedes kutató munkáját, hivatali gőg és rendeletek mögé bújva.

Egyértelmű és világos közös állásfoglalást nem találtunk a szakma részéről, nagy nevű professzorok is egymásnak feszülnek az ügyben. A tények ismeretében így a szülőknek még nagyobb bizonytalanságot okoznak, a bizalom vesztés mellett.
Sok készítmény engedélyezését igen egyszerű eljárásnak vetik alá Magyarország köztársaságában, ellenben az eredeti kutatási és bizonyítási anyaghoz szinte lehetetlen, vagy nem is lehet hozzájutni külföldi cégek és engedélyezési eljárások mögé bujtatva azokat.

A kötelező oltás ügyében ezért azt kell lássuk a széleskörű tájékozódás után, hogy a jelen kor egyik legnagyobb üzlete a gyógyszer ipar, mely az orvosok jóhiszeműségét és az emberek bizalmát egyaránt kihasználva valamiféle orosz-rulettet játszik.
Mivel az emberek gyógyítása bizalmon alapul és tudva, hogy ez a bizalom több ezer család esetében - akik a Magyar köztársaságban élnek - kötelező oltás ügyében már megdőlt,

ezért az Apostoli Magyar Királyság Korona Tanácsa a döntése alapján a válaszható oltások mellett tud kiállni.


Ahol a kutató orvosok felelős egyöntetű jóváhagyása mellett, elfogadja a készítmények alkalmazását, de azt is a szülők által választhatóan, teljes körű tájékoztatásuk mellett.

A járványokat mindenkor a higiénia(tisztaság) hiánya okozta és okozza, ezért nagy hangsúlyt fektet az Apostoli Magyar Királyság a körülmények javítására. Ezért az otthona senkinek nem terhelhető, a rezsi is kiszámítható, és élhető életet biztosítva. Így a betegségek megelőzésére sokkal nagyobb hangsúlyt lehet fektetni, hiszen a körülmények megfelelők.
Az Apostoli Magyar Királyságban az oltások nem kötelezők, hanem választhatóak. Nem irányadó semmilyen nemzetközi szervezet által létrehozott kötelezettség. Érdemi szakmai bizonyítás mellett engedélyezi a gyógyszeripari termékek forgalmazását, de elsősorban a prevenciót támogatja, vagyis az egészség megőrző programokat szakmai segítséggel karöltve.

2014 Május 06.

Apostoli Magyar Királyság
Korona Tanácsa


Honpolgárság igénylése: Link

Forrás : http://apostolimagyarkiralysag.info/news.php?readmore=30

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése