Translate

Kiemelt bejegyzés

Rejtett kamerás felvétel- magyar felírattal- arról, hogy árulja a Planned Parenthood magzatok testrészeit

Lebukott az abortuszklinika: megölt magzatok szerveit árulták Szőnyi Szilárd / 2015.07.23., csütörtök 16:50 / 0 Bár a magzatot ne...

2014. április 5., szombat

Hallgass a szívedre!


Hallgass a szívedre! Szavazz Magadra!

Ugye ismerős a cím első mondata? Remélem rövidesen a második mondat is ugyanúgy beég a tudatodba.

Ha valóban a szívedre hallgatsz – feltéve ha hallod a hangját –  akkor és csak akkor választasz valóban! Ami vasárnap lesz, az csak játék.

Választhatod, hogy még bent maradsz a versenyzősdi világ verklijében, és vasárnap éppen képviselőkre szavazol, mielőtt hétfőn folytatnád a rendszer fenntartását. Ráadásul olyan embereket bízol meg azzal, hogy a javadat szolgálják, képviseljenek, akikkel még soha nem találkoztál, csak  -  médiában dolgozó emberek – híreiből értesültél róluk. Ez alapján döntesz. Szerinted ez frankó viselkedés?

Mielőtt válaszolsz, hallgasd meg ezt a dalt, amit Denizzel és Dannonával, valamint a ManGoRise zenekarral csináltunk Neked!

Választhatod, azt is, hogy a kezedbe veszed életed irányítását. Mert megvalósítható az az élet, amiben nem mások mondják meg neked, hogy mit csinálj és mit nem, hogy, kit-mit szeress vagy sem, hanem Te. Melós, mert ehhez először szembe kell nézned Magaddal, hiszen csak így tudod meg, hogy mit szeretsz és mit nem. De ettől lesz egyszerre baromira izgalmas is!

Ha ezutóbbit választod, a piros pirulát, akkor szóljál. Örömmel állok rendelkezésedre, nem csak én, hanem a többiek is, akik már így döntöttünk, ezt választottuk!

Úgyhogy bátran Szavazz Magadra! Boldog szavazást mindenkinek!

forrás: adambatyam.com KAPCSOLÓDÓ : http://biborirja.blogspot.hu/2014/04/en-elinditotam-az-visszahonositasomat.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése