Translate

Kiemelt bejegyzés

Rejtett kamerás felvétel- magyar felírattal- arról, hogy árulja a Planned Parenthood magzatok testrészeit

Lebukott az abortuszklinika: megölt magzatok szerveit árulták Szőnyi Szilárd / 2015.07.23., csütörtök 16:50 / 0 Bár a magzatot ne...

2014. szeptember 15., hétfő

Felhívás!


 Az oltáskérdés csapata kéri minden felelős szülő támogatását!

 Hazánkban 138 éve drákói szigorral, hagyományból, a gyermekek egyedi állapotára figyelemmel nem lévő oltásrendszer működik. Ennek változtatása érdekében kérjük a mellékelt plakátot adják ismerőseik kezeibe, tegyék ki iskoláikba, közösségeikbe! A mellékelt orvosi és jogi szakanyagot adják orvosaik kezeibe!
 A rendszer rugalmatlanságát körültekintő egészségüggyé fejleszteni csak akkor lehet, ha korrekt oltást követő nemkívánatos esemény bejelentő és megfigyelő rendszer működik, mely az elmúlt 138 évben passzívan történt: azaz az egészségügyi hatóságoknak nem állnak rendelkezésére adatok arról, kire hogy hathatnak az oltás-sokk és kit célszerű oltani, kit alternatív egészségóvó technikákkal kezelni. Kérjük a rendszer törvényben újraszabályozott hatékony működtetése érdekében tájékoztassák szülőtársaikat és orvosaikat a csatolt anyagok segítségével.
 Az oltáskérdés csapat a nyár folyamán az ország orvosi rendelőinek majd 90%-ba postai úton eljuttatta a mellékelt Lengyel Orvosi Egyetemi tanulmányt mely igazolja az oltáskritikus szülők aggodalmait, és a mellékelt jogi állásfoglalást mely a kötelezett rendszer jogellenességét erősíti meg. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma Egészségpolitikai Főosztályának állásfoglalásában (17999-3/2103/EGP) megerősíti az Alkotmány rendelkezése alapján azt, hogy lelkiismereti alapon megengedhető az oltások megtagadása. 
Mivel bevallottan (lsd csatolt plakát) az oltások utókövetése passzív volt ezidáig, az oltások és jelen oltásrendszer nem nyilvánítható biztonságosnak. A 23/2002 (V.9) EüM rendelet az emberen végzett orvostudományi kísérletekről (1. par.) rendelkezése értelmében orvostudományi kísérletnek minősül különösen: d, epidemiológiai és e.) közegészségügyi-járványügyi érdekből végzett kísérlet, melyet teljes körű tájékoztatáson és beleegyezésen alapuló szabad döntésként rögzít Magyarország Alaptörvénye (nem vakon kötelezettként) - ezért lelkiismereti alapon a szülő kell eldöntse - szabadon gondolkod(hat)ó orvosával együttműködve - mi ellen, mikor és miért - és milyen módon, milyen vakcinával immunizáltatja gyermekét.
 Az oltást követő események megfigyeléses rendszerét aktiválva kb. 20 év múlva Magyarországnak is lesznek megbízható adatai arról, hogy a gyermekkori kötelező oltások (Hungarikum) valóban védenek e, kit védenek illetve kit károsítanak.
 Segítségüket Magyarország gyermekei és Egészségügyi Hatóságai is megköszönik:
 Oltáskérdés Csapat : oltaskerdes@gmail.com

PLAKÁT LETÖLTÉS ALÁBB :


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése