Translate

Kiemelt bejegyzés

Rejtett kamerás felvétel- magyar felírattal- arról, hogy árulja a Planned Parenthood magzatok testrészeit

Lebukott az abortuszklinika: megölt magzatok szerveit árulták Szőnyi Szilárd / 2015.07.23., csütörtök 16:50 / 0 Bár a magzatot ne...

2014. október 2., csütörtök

A WHO felfüggesztette a kanyaróoltás-kampányt Szíriában, miután legalább 34 gyerek halt(..)

 
Mit várunk ha a világ másik részén ugyan az a WHO felfüggeszti az oltást, aki Magyarországon ajánlja, szükség van a területre ? Én már nem bízok meg egy fehér köpenyt viselő megmondó "emberben" sem.  Bizalmi viszony, beteg orvos között ,most szált el örökre.
Ez a -még- maguknál levő gyógyítóknak(!) KELL helyre tenni, nem nekünk szülőknek! -Bíbor-

 
A WHO felfüggesztette a kanyaróoltás-kampányt Szíriában, miután legalább 34 gyerek halt meg, akik mind megkapták a vakcinát. Az ellenzék a kormányzatot vádolja azzal, hogy cianiddal fertőzte meg az anyagot.
Az ENSZ támogatásával zajlott eddig az oltókampány a lázadók kezében lévő Észak-Szíriában, ahol legalább 34 gyermek halt meg kínok között, miután megkapta a vakcinát. Az áldozatok száma azonban valószínűleg tovább emelkedik majd, mert Idlib tartomány nyolc városában sok gyereket kezelnek az intenzív osztályon emiatt – számolt be a brit The Guardian.
hirdetés

A szülők a hatóságokat vádolják

A szülők azt állítják, hogy az egészségügyi hatóságok nem gondoskodtak az oltóanyag megfelelő tárolásáról, lejárt vakcinát adtak a gyerekeknek. A térséget irányító lázadók azonban azzal védekeznek, hogy az oltóanyagot a WHO és az UNICEF biztosította a török kormányon keresztül, és ugyanebből a szállítmányból az elmúlt napokban harminc településen hatvanezer iskolást oltottak be – minden probléma nélkül.
Az ellenzék egészségügyi minisztere mindenesetre felajánlotta lemondását arra az esetre, ha kiderül, hogy hanyagság okozta a gyerekek halálát.
Aszad már vegyi fegyvert is bevetett
Forrás: AFP/Menahem Kahana

A miniszter Aszadékra mutogat

Adnan Hazuri ugyanakkor arról is beszámolt, hogy az elsődleges vizsgálatok szabotázsra utalnak; szerinte Bassár el-Aszad rezsimjével kapcsolatban álló vandálok próbáltak az oltóanyag megfertőzésével „káoszt okozni Szabad Szíriában”.
A gyerekek tünetei arra utalnak, hogy fertőzött vakcinát kaptak – mondta egy török rádióadónak egy másik egészségügyi illetékes. Az érintettektől vért vettek, azt pedig Törökországba küldték vizsgálatra. Az oltókampányt felfüggesztették.

Nagyon gyorsan meghalnak

„A helyzet nagyon rossz, és attól tartunk, hogy tovább romlik majd. A gyerekek nagyon gyorsan meghalnak” – mondta a brit Telegraphnak Daher Zidan, az UOSSM nevű jótékonysági szervezet koordinátora.
Sok ellenzéki szimpatizáns képeket tett fel a közösségi oldalakra a haldokló gyerekekről, megosztva azt a gyanút is, hogy az oltóanyagot valószínűleg a rezsimhez hű valakik cianiddal mérgezték meg annak érdekében, hogy aláássák az ellenzék iránti bizalmat.
hirdetés
A szíriai menekültek között aggasztóan megnőtt a gyermekbénulásos esetek száma, Egyiptomban ezért beoltják a gyerekeket
Forrás: AFP/Gianluigi Guercia

Cianid lehet

Egy Törökországban dolgozó szír orvos, Mohammad Movasz elmondta: a beszámolók szerint a gyerekek szívverése folyamatosan lassul, miközben a bőrük elkékül – ezek a tünetek pedig megegyeznek a cianidmérgezésével.
Egy üveg negyven adag vakcinát tartalmaz, és az egészségügyi illetékesek szerint két üveg tartalmazhatta a mérget.
Forrás.  ORIGO http://www.origo.hu/nagyvilag/20140917-az-oltasok-megfertozesevel-vadolja-az-ellenzek-a-szir-kormanyt.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése