Translate

Kiemelt bejegyzés

Rejtett kamerás felvétel- magyar felírattal- arról, hogy árulja a Planned Parenthood magzatok testrészeit

Lebukott az abortuszklinika: megölt magzatok szerveit árulták Szőnyi Szilárd / 2015.07.23., csütörtök 16:50 / 0 Bár a magzatot ne...

2015. március 5., csütörtök

CNBC „kerüljék a kontaktust a frissen oltott gyerekekkel”


CNBC hírek - Tuesday, 3 Mar 2015 | 2:41 PM ET-  :
A Közegészségügy tisztviselői tudják: a frissen oltott egyének terjesztik a betegségeket
Washington, D.C., March 3, 2015 (GLOBE NEWSWIRE) – Az orvosok és a közegészségügyi tisztviselők tudnak arról, hogy a frissen oltottak terjesztik az oltott betegséget, és ezek ha egy immungyenge emberrel (fogékony egyed) találkoznak, komoly problémákat okozhatnak. 


Például, a Johns Hopkins Patient Guide (J.H.Kórház Pácienseknek szóló útmutatójában) figyelmeztetik a fogékony, immungyenge embereket, hogy „kerüljék a kontaktust a frissen oltott gyerekekkel” – és „mondd meg a barátaidnak és családodnak, hogy akik betegek vagy frissen beoltották őket élő vírusos oltásokkal (mint a kanyaró, rubeóla, mumpsz, bárányhimlő, nazális influenza gyermekbénulás elleni oltás) – (hazánkban a BCG újszülött kori oltás is! a fordító megjegyzése) – azok ne látogassanak meg
.

1 " A St. Jude’s Kórház weboldalán felhívják a szülők figyelmét, hogy ne engedjenek rák elleni kezelésben részesülő gyermekeket látogatóba, ha azok 4 héten belül gyermekbénulás elleni cseppeket (oltás) vagy bárányhimlő elleni oltást kaptak, egy héten belül orrbafújós influenza elleni oltás kaptak vagy hasmenésük lett a bárányhimlő, rubeóla –mumpsz-kanyaró (MMR) oltások felvétele után. 

2 "A közegészségügy a nem oltott gyermekeket okolja a Disneyland-i kanyaró járvány kitörése miatt – de a betegségek éppúgy könnyedén bekövetkezhettek egy frissen oltott személlyel való kapcsolatból is.” mondja Sally Fallon Morell, a Weston A. Price Foundation (Alapítvány) elnöke. Az alapítvány az egészséges étrend, a nem toxikus életmód és a szülők és gyermekeik szabad egészségügyi döntéseiért száll síkra. „Bizonyítékok sugallják hogy a frissen oltott egyéneket karanténba kell helyezni azért hogy a közösségeket megvédjük”
Tudományos bizonyítékok mutatják be, hogy az élő vírusos oltásokkal frissen oltott (pl. MMR, bárányhimlő, rotavírus, övsömör és influenza) személyek hetek
ig sőt akár hónapokig terjeszthetik a vírusokat az oltások után, oltottakat-oltatlanokat is megfertőzve.

 3,4,5,6,7,8,9,10.11.12 Ráadásul, az oltást megkapók hordozzák a betegségeket pl. a torokban is és megfertőzhetnek másokat, miközben nekik nincsenek tüneteik! 

13,14,15 Mind az oltottak, mind az oltatlanok veszélyben vannak frissen oltott társaiktól. Az oltások bukása széles körű: az oltások adta immunitás nem tartós, és a jelen járványkitörések – mint szamárköhögés, mumpsz, kanyaró is teljesen átoltott közösségekben jelentek meg. 16,17 Az influenza oltást megkapók esélye a jövőben elkapott betegségekre való fogékonyságot tekintve nagyobb, ha ismétlik az oltásaikat.

18,19A felnőttek elkapták frissen oltott csecsemőiktől a gyermekbénulás betegséget (polio). Egy apa, Staten Islandról tolószékbe került miután a kislánya pelenkáját cserélve a poliovírussal kontaktusba került. 22.5 millió dollár kártérítést kapott 2009-ben. 

20,21"Az oltásgyakorlat bukása és a felismerés hiánya, hogy az élő vírusos oltások terjeszthetik a közösségekben a betegségeket vezetett oda, hogy egyre nagyobb számban látunk járványkitöréseket oltottak és oltatlanok közt.”- mondja Leslie Manookian, a The Greater Good c. film producere. "A CDC-nek (USA Járványmegelőzési Központ) utasítania kellene az oltóorvosokat, hogy informálják az oltást kapó gyermekek szüleit arról, hogy a frissen oltottak milyen veszélyeket hordozhatnak a közösségre nézve."
A Weston A. Price Foundation szerint a legjobb védelem a fertőző betegségek ellen az erős immunrendszer, A vitaminnal és C vitaminnal megtámogatva. A jól-táplált gyermekek könnyen gyógyulnak a betegségekből, ráadásul ritkán szenvednek szövődményeket.
A kanyaró betegség okozta halálozások 1920-tól (7575/év)- átlagosan 432/évre csökkentek 1958-1962-ig. 

22 A kanyaró elleni oltást 1963-ban mutatták be.
2005 és 2014 között az USAban nem volt kanyaró miatti halálozás, de 108 bejelentett haláleset történt az oltás (MMR- kanyaró, mumpsz-rubeola) oltás következtében.

Forrás: http://www.cnbc.com/id/102473744

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése