Translate

Kiemelt bejegyzés

Rejtett kamerás felvétel- magyar felírattal- arról, hogy árulja a Planned Parenthood magzatok testrészeit

Lebukott az abortuszklinika: megölt magzatok szerveit árulták Szőnyi Szilárd / 2015.07.23., csütörtök 16:50 / 0 Bár a magzatot ne...

2015. március 12., csütörtök

Kanyaró : Egészségügyi Miniszter Czaja hazudott ?/Masern: Hat Gesundheitssenator Czaja gelogen?

Mostanság újra terjed a tömeghisztéria Vírusa (THV).Ezúttal a berlini egészségügyi szenátus vezetőjével Mario Czaja - val kezdődött minden , de mint kiderült az internet korszakába egy nap lefolyása alatt eljutott a hír az egész országban mindenkihez , és úgy néz ki csak egész kevesen tudnak ellenállni ennek a kórokozónak .



Ezennel kedves olvasók megkapják a vírus elleni oltás első részét, Kérjük ne feledjék, hogy csak akkor lesznek teljesen immunisak ha egy tízes sorozatot maguk mögött hagytak "mármint az oltásból". Ez a történet olyan bonyolult, az oltás viszont hatásos és megbízható.




Mi is a kanyaró igazából ?

A kanyaró manapság egy bonyodalmaktól mentes lefutó gyerekbetegség , ellenben az oltásról ez nem mondható el . 

Ezzel ellentétben a természet is gondolt egyet , Szülök és Orvosok meglátása szerint, látható növekedési ugrásokat tapasztaltak , bőrbetegségi javulást tapasztaltak .Tanulmányok azt is kimutatták hogy a kanyaró hosszútávon csökkenti az allergia és rákbetegség rizikóját is. 



Az hogy a WHO és a Német Politika a kanyarót miért ilyen  hévvel akarja leküzdeni , egyszerűen érthetetlen .Tanulmányok szerint a fennmaradó rizikó majdnem a nullával egyenlő ha a lázat nem természetellenesen küzdik le.

A WHO nagydózisú A vitamin A infúziót ajánl súlyosabb megbetegedéseknél .




Oltási reklám egy halott gyerek hátán.



Azután hogy a Berlini Egészségügyi miniszter Mario Czaja február 23.-án nyilvánosan bejelentette, hogy egy kisfiú Berlinbe kanyaróban meghalt. a nyilvánosság támogatói és ellenzői napokig  nem tudtak menekülni a kötelező oltás témája elől.



Czaja szerint a kisfiú nem volt beoltva és nem voltak semmilyen megbetegedései sem , de úgy néz ki egyik állítása sem állja meg a helyét. Ettől függetlenül mint egyfajta terror indult be az oltást ellenző szülők  ellen.

A Welt még aznap jelentette, hogy a halálokozó még nincs kinyilvánítva, és pillanatnyilag még kivizsgálás alatt áll. A következő nap derült ki hogy a halott kisgyerek Czaja kijelentése ellenére egy másik betegség is jelen volt , és orvosi körökből jelentették hogy a kisgyerek súlyos szívbetegségben szenvedett.

Nem igazolt információk szerint útban a korházba szív problémák miatt  már újra kellet éleszteni. Bőrkiütések a klinikai megérkezés után jelentek meg. Ezentúl a fiú gyámjait csak napokkal később tudták értesíteni, mert a jelentés az Egészségügyi minisztériumban névtelenül volt.




A tények elferdítése és szájkosár szülőknek

Előzetes boncolás szerint a halál oka kanyaró volt, de a végérvényes boncolás még mindig várat magára. Mint ahogy ismeretes a klinikák mindig úgy csűrik-csavarják a dolgokat ahogy nekik épp passzol.

Az óvoda köreiben ismeretes hogy a fiú az első kanyaró oltást megkapta , és emiatt a szülőket semmiért nem lehet okolni. 

De senki se szeretne nyilatkozni ezzel kapcsolatosan, mivel az óvoda a nyilatkozást a szülök köreiben megtiltotta. Senkivel nem szabad a halálesetről beszélgetniük.

Az információk ha beigazolódnak ,érdekes lehet hogy ki volt az aki a szájkosár akciót megparancsolta és engem az sem lepne meg ha Czaja lenne a felelős mindenért.


Ha valaki perelni szeretne kérjük jelentkezzen !
redaktion@impf-report.de.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése