Translate

Kiemelt bejegyzés

Rejtett kamerás felvétel- magyar felírattal- arról, hogy árulja a Planned Parenthood magzatok testrészeit

Lebukott az abortuszklinika: megölt magzatok szerveit árulták Szőnyi Szilárd / 2015.07.23., csütörtök 16:50 / 0 Bár a magzatot ne...

2013. október 28., hétfő

HA KEDVES AZ ÉLETED .....




Szerző : Vágréti György

Amíg az emberek csontig le vannak mérgezve esélytelen, hogy elég intelligensé váljanak, hogy megértsék ezt a „valóságot”. Amely, bár csupán egy játék, egy illúzió, de sokaknak rémálom is lehet egyben. Ki-ki játssza a Gazdálkodj Okosan-t, van, ki hazardírozik, és vannak sokak, akiknek Survival Live Show az égész életük, amely úgy telik el számukra, hogy közben észre sem veszik, hogy élnek. Nem értik a jelenlegi „válságok” kiváltó okait.

A mérgezett elme képtelen a kritikus gondolkodásra. A mérgezettek képtelenek megérteni és ezért legyőzni azt, ami miatt az életszinvonaluk továbbra is esni fog, és lassan (vagy gyorsan) mindannyiunkkal végez az adósrabszolgaság, amely a legújabb kor feudális rendszere, vagy csak a globális mérgezés. Egyszerűen kinyírják vegyi anyagokkal, vakcinákkal, vegyi permettel.

A médián keresztül az értelmi szintjük pórázán vezetik őket oda, ahová csak akarják.Pedig a globális pusztítások és a népirtás már konkrétan tapasztalható cselekedet, és/de annyira a pofánkba van vágva, pofátlanul van csinálva, hogy a nagy többségnek meg sem fordul a fejében. Vagy ha igen, egy pillanatra bevillan, hogy „nincs ez így jól”, elhessegeti a gondolatot mondván, „úgy sem múlik rajtam”. Elfásultan, beletörődve le van fagyva, bénulva.

Ez is egyfajta mérgezés tünete. A gyanútlan lakossági passzivitás. Zavaros elméjű passzív emberek sokasága. Rettenetesen naivak, téveszmésen optimisták. Pedig ahogyan az országokat irányítják elkerülhetetlennek látszik a tervezett „válság” következő fázisában az eszkalálódó tömeges erőszak megjelenése. Érdekes, hogy nekem is van a közvetlen környezetemben számos „jól menő” vállalkozó, közöttük olyan is, aki megmagyarázza nekem, hogy a keresztbe-hosszába csíkozott égbolt menetrendszerű légi járatok nyomai az észak-déli légi-folyósón...Az ember esze megáll.

Leszámítva a velőig hatoló mérgezést, vagy éppen azzal létrehozott passzív állapotot, az ellenállás hiányának egyik másik, jelentősebb tényezője a szociális háló program. Csakhogy ez egy csapda. Felejtsd el a jótékony „állambácsit”, jótékony doktornénit/bácsit. Gondolod, ha a javad akarnák itt tartanánk most, élet-halál mezsgyéjén egyensúlyozó vak és béna, beteg koldusok módján? A szakadozott(!!!) cociális hálóval akadályozzák még mindig meg, hogy az emberek a saját érdekeik védelmében szélsőségesen cselekedjenek. A cociális háló gondoskodik róluk. Vagyis arról, hogy belekényszerítőek legyenek a „szegénység ellen programokba”. Így totális kontroll alatt tarthatóak, adok-kapok elven élelmiszer utalványért, munkanélküli juttatásokért cserébe látszólag nyer-nyer alapon. Burkolt vagy nyílt zsarolással a populáció kordában tartható.

Az orvosi vagy gyógyszerészeti kiszolgáltatottságról nem is beszélve. Mindannyian bőrünkön tapasztaljuk a kényszervakcinázás, a kemoterápia végtelen téveszmés orvosi tébolyát. De ez csak a jéghegy csúcsa, a végtelenségig sorolható a modern kori allopatikus „gyógyászat” egyszer csak elkészülő vádiratában a rengeteg, legenyhébben szólva is bűnös, gondatlan cselekedet.

Visszatérve a cociális háló rendszarára. Eleve arra terveztek, hogy az emberek beérjék kevesebbel, mint ami a józan ész szerint is elég alap megélhetési szinten. Mára már lenyúlták az összes tartalékot és erőforrást is„gondoskodóink”, amiből ezek a költségek finanszírozhatóak lennének. Ilyen politikai és gazdasági feltételek mellett nyilvánvalóan nem tartható sokáig már fenn a jelenlegi vihar előtti csend. A társadalmi nyugtalanság pattanásig feszülő húrján az „elit” nem lesz képes a médiákon keresztül fenntartani a csendet, és a hatalmát. Az USA gazdasági összeomlása elkerülhetetlenül be fog következni, aminek első következményeit mi, itt Európában fogjuk a bőrünkön tapasztalni. Itt is összeomlás várható és oda Kína két legnagyobb piaca. Kína sem fog tudni megbirkózni több száz millió munkanélkülivel, mert a BRICS országok sem tudják kompenzálni számukra a kieső piacot.

( Az értekezésemhez tartozik szervesen, hogy talán a bolygón egyedül Kínát nem permetezik a levegőből. Minek. Ott jobbára alapból sárga az égbolt a kibocsátott légszennyeződésektől, mérgezett, fluoridos a vizük és egyre több szemetet etetnek velük. Szorgalmasan vakcinázzák őket is. Tradicionálisan keményen fogják a populációt.)

Amikor már a lakosság túlnyomó része érzi az életszínvonala rohamos zuhanásán keresztül a negatív hatásokat, akkor fog a propaganda gépezet összeomlani. Ez egy tervezett folyamat, „írányított összeomlás”. A téveszmés optimizmus generálta álom rémálommá válik. Az emberek éhesen, a pénz világában pénz nélkül, nincstelenül, fázva majd elkezdenek bölcselkedni végre. Az illúzió szertefoszlik, és az emberek rájönnek, hogy csúnyán, gonoszul átbacták őket. Egy rémálmot fognak megélni, mint őrültek. Az éhezéstől tisztul az elme, akaratán kívül méregtelenít a szervezet. Az apatikus tömeg többé már nem szavaz az érdekei ellen, aktívvá válik az önfenntartásban, végül is bekapcsol a „túlélés robotpilóta” az agyában.

Igen valószínű, hogy heves tiltakozások fognak kitörni, lehet, fejek is hullani fognak. "Mivel az emberek elvesztik a bizalmukat a képesség iránt, hogy a piacok és a kormányok, megoldják a globális válság problémáit, valószínű, hogy heves tiltakozások törnek ki, vagy támadás mások, a felelősök elitélésére, beleértve a kormányzati tisztviselőket, a vezetőket, földesurakat, a bevándorlókat és az etnikai kisebbségeket (a lista a jövőben bizonyíthatóan hosszabb lesz és nyugtalanító). Ha a jelenlegi gazdasági katasztrófa tovább is így alakul, amire Obama elnök úgy hivatkozott, hogy a "elveszett évtized", az eredmény lehet globális táj, tele gazdaságil tüzfészkek megrázkódtatásaival". Michael T. Klare (Planet a Brink)

Tökéletes recept gazdasági instabilitás létrehozásával.
Előkerül a „terrorizmus elleni harc” hamis zászlaját váltó a „belső rend és biztonság” és a „civil erőszak megfékezése” szintén hamis zászlaja. Nem bocsátkoznék most előre megjósolható hatósági lépések taglalásába. Mindenki összetudja rakni magában, akinek az elméje nem roggyant még meg a mérgektől. A HAARP besugárzástól, vegyi-permetezésektől, műkajáktól, ártalmas "gyógyszerektől".

Egy korábbi megosztásomban meglepő IMF pálfordulásra hívtam fel a figyelmet. Ne tévesszen meg senkit, a holló a hollónak...Tudjátok. Ja, és pontosan ők a legnagyobb szarkeverők. A követelt állami támogatások csökkentése, a nyugellátások visszavágása, a generált inflálódás elkerülhetetlenül zavargásokat fog generálni.
"A központi bankárok és cinkosaik az IMF-ben diktálják a politikát a demokratikusan választott kormányoknak. A program úgy tűnik, hogy mindenhol egyforma, visszavágott nyugellátások, csökkentik az állami támogatást az egészségügyben, gyengíti a szakszervezeteket és az egyszerű munkások csak fizetős darabjai a játéknak." / Economist, Dean Baker/

A kormányok tőkéjét kimerítette a „bankok megmentése”. Példátlanul pofátlan politikusok segítségével létrehoztak kezelhetetlen mennyiségű adósságot. Végső szakaszához ért a fosztogatás, és mivel a visszaesés folytatódik, semmi sem maradt már, hogy a gazdaság élénkítésére fordítsák. A tartalékok és a biztonsági hálók már elérték a határaikat.

Hogyan fogja megpróbálni megtartani az „elit” a hatalmát? A képzeletedre bízom. Egy biztos, amit már megtörtént és ami most is folyamatban van. Korlátozzák az őshonos, GMO-s babrálástól mentes kultur és gyógyító növények forgalomba hozatalát, a természetes élelmek megtermelésének és forgalomba hozatalának lehetőségeit. Elvonják a tv zombik figyelmét, fokozódik a megosztás propaganda. A „jogosultsági jólét” a „lusta munkanélküliek” címszó alatt, vagy vallási és etnikai csoportok provokálásával. Leporolják a buzi kérdést, lerasszistázzák egymást a különböző csoportok. Vagy a közmunkaprogramokból való kirekesztés lehetőségével, segélyek „valamilyen feltételhez” kötésével, de megosztanak.
Kísérő jelenségnek létrejön az utalványbörze, a különböző élelmiszer és egyéb jegyek, jogsultságok fekete piaca. Szaporodnak a lopások és egyre erőszakosabbá válnak a bűncselekmények. Erre „kemény állami fellépés”, totális kontrollra törekvés lehet csupán a válasz. Más se hiányzik egy robbanásig feszült helyzetben...

Megpróbálják akár katonai erővel is elnyomni a populációkat, hogy továbbra is birtokolhassák a természetes és mesterséges erőforrásokat. Te is annak számítasz, csak már nem kellesz. Végső soron pontosan téged akarnak kinyírni, (mert állítólag sokan vagyunk, persze ez nem igaz,) aki majd meg gebedsz, hogy fenntartsd őket robottal, hogy magad is fenntartsd valahogyan, mert azt hiszed, ha fenntartod e rendszart és elnézed létrehozói bűntethetetlenségét, nem fognak megfosztani a maradék jogaidtól, nem fognak lassan halálra mérgezni. Téged ezek a tébolyodottak alacsonyabb rendűnek tartanak és kiirtanak. Ezért megy a „pusztulj, gurulj” projekt a színfalak mögött.

Mit tehetsz? Mit teszek én? Rágcsálom a szenemet. Olyan, mint a puki. Hülyén néz ki tudom, amikor fekete a szám széle a fekete víztől, de lenyalom, letörlöm, és vigyorgok az égen a csíkokra. Van annyi eszem. Neked is lehetne. Vettem színezüst lapkákat. Te is vehetnél. Vegyél szín ezüstöt. 99.99% tisztaságút. Azt szopogasd időnként, ne a coca szart. A nano méretű negatív töltésű ezüst ionok a nyálkahártyán keresztül bejutnak a szervezetbe, létre jön a folyamat, mert az emberi szervezet egy végtelenül összetett bio-elektronikus rendszer, amire a színezüst jótékonyan hat. Vagy készíts ezüstvizet, ha nem akarod a szádba venni. Én készítek és azzal locsolom a koriander ültetvényemet. Szerezz kálcium betonitot. Méregteleníts végre valamivel, valahogyan, mert csak akkor tisztul az elméd.

Ha valamiért nem tudnád megoldani otthon, jut neked is az enyémből. Majd megegyezünk valahogyan, mindegy hogyan, csak kezd már végre Te is valamit. Különben néhányunk kivételével mindannyiunkat kinyúvasztanak...

Tévedsz, ha azt hiszed, hogy lázítani akarlak az írásaimmal. Pontosan az ellentéte az igaz. Nem akarlak én rábeszélni téged semmire. Csupán, ha megérted a körülötted zajló történéseket, lesz annyi eszed, hogy messze elkerülöd az első vonal kamikázéit. Nem fogsz hőbörögni, inkább segítesz előbb magadon, majd szeretettel másokon. És igyekszel felkészülni az elkerülhetetlen nehézségekre.

Ezt az írásomat a hungarianealnews legutóbbi írása ihlette. Nem vettem át szó szerint, mert nekem is megvan a véleményem a dolgokról. Ettől függetlenül köszönettel tartozom nekik érte.
Belőlem ezt hozta ki, amit imént végigszenvedtél. Köszönöm a kitartásodat. Kívánok gyönyörű napokat Neked.

Barátsággal:

Vágréti György

Írj most, ha tudok segíteni, megteszem:
tanyasibioaktiv@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése