Translate

Kiemelt bejegyzés

Rejtett kamerás felvétel- magyar felírattal- arról, hogy árulja a Planned Parenthood magzatok testrészeit

Lebukott az abortuszklinika: megölt magzatok szerveit árulták Szőnyi Szilárd / 2015.07.23., csütörtök 16:50 / 0 Bár a magzatot ne...

2013. december 12., csütörtök

Egy édesanya válaszlevele . ..Oltass vagy .....

Egy háromgyermekes édesanya válasza Mésznerék nyílt levelére:

 "Tisztelt Dr. Mészner Zs. és Dr. Póta Gy.


 Fenti megfellebbezhetetlen megnyilvánulásukra 3 oltáskárosodott gyermek édesanyjaként reagálnék: 

Véleményem szerint szégyenteljes az az erőszak, amit mind a szülő, mind a gyerekorvosok tekintetében Önök, hatalmukkal visszaélve gyakorolnak! 

Olyan szabályozást hoztak létre, melyben az oltási mellékhatásokat a gyerekorvosok hatalmas százaléka nem jelenti le, ami nem csoda, hiszen az Önök OKNE kivizsgálási irányelvei között szinte minden más körülmény okozhat problémát, csak az oltás maga nem! 
Az oltóorvos saját maga ellen kellene, hogy vizsgálatot kérjen, ami nonszensz!
Szégyenteljes, hogy Európai Uniós tagországként, az emberi jogokat semmibe véve egész családvonalakat képesek kiirtani, megszüntetni az oltási kötelezettség könyörtelen végrehajtásával, még a betegtájékoztató ellenjavallata figyelmen kívül hagyásával is, egyszerűen az adott gyermek számára káros védőoltás beadatásával. Szégyen, hogy Önök szerint fel lehet áldozni gyermekeket bármely célok érdekében! 

Még járványhelyzetben sem adnak be oltóanyagot olyan személynek, aki abba több, mint 50% eséllyel belehal vagy attól lebénul, de ezt Önök még járványhelyzet nélkül is, lelkiismeret furdalás nélkül megteszik! Azt, hogy a félelemben élő gyerekorvos helyett a szülő által beküldött oltási mellékhatás jelentés kapcsán (OKNE bejelentő lap) Önök még csak vizsgálatot sem indítanak, hogy egyáltalán kiderítsék, ki vagy mi hibázott vagy mi okozta a tüneteket, az viszont nem szégyen, hanem a hivatali kötelezettségek szándékos megszegése, nem teljesítése! 

A gyerekorvosok azzal való fenyegetettsége, hogy amennyiben akár csak Mentességi igazolást, véleményt is le mernek írni a védőoltásokra megbetegedéssel, súlyos reakcióval reagáló gyermekek esetében, akkor a praxisukat, engedélyüket veszélyeztetik, az a kötelezettség szándékos megszegésénél jóval komolyabb bűncselekmény! 

Önök mindent megtesznek annak érdekében, hogy az oltások mellékhatásait elszenvedő gyermekeket és családjaikat, hatalmukkal visszaélve, családsegítő szolgálattal, rendőrséggel, hatalmas pénzbírságokkal való fenyegetéssel elnémítsák, további oltásokra ítéljék, a családot lerombolják, erejüket felőröljék! 

Szégyen, hogy a média sem mer oltáskárosodott gyermekekkel foglalkozni, aminek az okát is Önöknél kell keresni, hiszen ha Önök az összes oltási mellékhatást jelentetnék, azokat kötelességüknek megfelelően kivizsgálnák, a politikai élet szereplői sem élnének abban a hitben, hogy a védőoltások valami csoda folytán a Magyar lakosság esetében kevesebb mellékhatást produkálnak, mint azt a világ más tájain a statisztikákban jelentik. 
Miután a mellékhatás bejelentéseket sem vizsgálják ki, Önöknek még az oltások mellékhatásairól szóló, azok biztonságosságát alátámasztó statisztikái sem helyesek! 

Szégyen, hogy olyan országban élünk, ahol Önök bármit megtehetnek, mert nincs olyan civil control, amely Önöket is számon kérné, ha már a politikai erők ezt nem teszik meg és ha a szülő nem akarja, hogy gyermekei sorra bénává, cukorbeteggé, halottá váljanak, akkor annak a családnak az országot el kell hagynia! 
Az Önök tevékenysége lehetne áldásos és jó is, de ebben a mai formájában, mai gyakorlatában a lelkiismeretlen és szégyenteljes szavaknál Önöknek, állítólagosan orvosi esküt tett személyeknek, a tetteik kifejezésére más szavakat nem lehet mondani! 

Szégyelljék magukat! 

Erdősi Eszter"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése