Translate

Kiemelt bejegyzés

Rejtett kamerás felvétel- magyar felírattal- arról, hogy árulja a Planned Parenthood magzatok testrészeit

Lebukott az abortuszklinika: megölt magzatok szerveit árulták Szőnyi Szilárd / 2015.07.23., csütörtök 16:50 / 0 Bár a magzatot ne...

2013. december 19., csütörtök

Segíts nekünk az álságos magyar szabályozást rendbe tenni! Legyen választható az oltás.


Kedves szülők,  nagyszülők , leendő anyukák apukák!

Mi akik egy igen nagy közösséget alkotunk már Magyarországon és küzdünk a gyermekeink emberi jogaiért , megkérünk benneteket, hogy segítsetek nekünk!
 Lehet ma még nem jársz ebben a cipőben , de a jövőben ezzel mindenki szembesülni fog mint szülő, nagyszülő, hogy bizony Magyarországon semmibe veszik az emberi jogokat , törvényeket nem tartják be és semmiféle méltányossági alapon nem mellőzhető a kötelező oltás. 
Addig amíg az Eu országainak 90% -ban csak ajánlott, járvány egyik országban sincs, Magyarországon a legnagyobb a oltások száma kötelezően, szakmai alapokat szinte teljesen nélkülözve, a gyógyszer ipar legnagyobb kényére.
Sajnos jelenleg a hivatalok vaskalapos félkatonai szervezethez hasonlító ANTSZ túllőve minden célon , töretlenül és folytatólagosan törvénytelen határozatokkal, eljárással keseríti, a tájékozódni kívánó szülőket melyben a pénzbírság mellett még rendőri intézkedést is kilátásba helyeznek, ha nem hajtja az ember a tilóba a fejét kérdés nélkül.

Nagyon sok szülő választotta a könnyebb utat, mint egy orosz rulett kockáztatva az oltás mellékhatásait nem tudva, kényszer alatt engedte beoltatni gyermekét.
 Pontos számát nem tudva -.mert a adatok erre nézve elenyészőek- több ezer családban okozott oltáskárosodásokat a vakcina mellékhatása, melyet rendre elutasít az állam mint okot, így családok úgy élnek, hogy a már károsodott gyermeket továbbra is oltani akarják , fenyegetve érzik magukat, ezzel mély lelki nyomorba döntve őket ami a méltó emberi élettől is megfosztja őket.
Sokan kik tájékozódtunk, már nem kívánjuk gyermekeinket kitenni semmiféle vélelmezett védelmet nyújtó vakcina mellékhatásainak, így kiállunk a porún járt szülőtársak mellett, és követeljük az egyenlő bánásmódot és méltányos eljárást Magyarországon is!
Pokollá teszi az életét,  minden tudatos szülőnek, a félkatonai szervezetként viselkedő ÁNTSZ, az állam meghosszabbított végrehajtószerve!

Az orvok félnek, a szülők nincsenek tájékoztatva, és a Magyar állam mossa kezeit.

Itt tartunk ma 2013 12. 19. -én a szeretet ünnepe előtt pár nappal, ahol félelembe és kétségek között kell élni , ma Magyarországon egy tisztességes tájékoztatástól elzárt szülőnek.

Aki beoltatta a gyermekét most ne kapkodja a fejét a fent olvasottak alapján és hüledezzen a szakember, hanem egyszer próbáljon meg gondolkozni a következő kérdésen: 
Ha annyira jó a vakcina, akkor miért félnek az oltottak azoktól akik nincsenek beoltva?

Mi nem kérünk mást, csak annyit,

 HOGY LEGYEN MAGYARORSZÁGON IS VÁLASZTHATÓ AZ OLTÁS ÉS NE KÖTELEZŐ,

 mint ahogy a többi civilizált európai országban is!

Kérjük azokat akik támogatni akarnak minket az álságos Magyar szabályzások elleni harcban,  a fenti kis képeslapot juttassák el a helyi védőnőhöz , orvosokhoz, így karácsony előtt, lépjünk együtt az emberi jogok betartása mellett!
 Nyissuk fel az emberek szemét!

Köszönet minden értő embernek!



Letölthető az alábbi linken:
http://attachment.fbsbx.com/file_download.php?id=673680049319161&eid=ASv8qR0tiWjFxLigoCoBfiiP2IfThh7QWC0AQLKwH5pEWB_4MaEQlU3KVFjumtKwpBE&inline=1&ext=1387444483&hash=AStV1Pj4dZLmHOq4

Ha a link nem működik akkor a képet másold a gépedre és nyomtasd úgy küld, vagy  e-mailben.

A felhívást közzétette: Gyermekeikért felelős szülök Kultúrköré és a Tudatos Anyák Csoportjának civil összefogás mozgalma.



Igazságot a magyar szülőknek is!

(...)A halálbüntetés eltörlésének egyik alapvető indoka az volt, hogy nehogy akárcsak egy esetlegesen ártatlan ember bűnhődjön, akinek az ártatlansága a visszafordíthatatlanná vált ítélet végrehajtása után derülne ki. A halálbüntetést eltörlő jogalkotók álláspontja szerint egyebekben a társadalomnak és az államnak nincs joga elvenni egy ember életét, még akkor sem, ha bűnös.
Ennek az elvnek a mentén nincs joga a társadalomnak és az államnak akárcsak egy ártatlan gyermek egészségét, esetlegesen életét a védőoltások kötelezővé tételével járványhelyzet hiányában veszélyeztetni.(...)

-dr. Várhelyi Péter ügyvéd-

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése