Translate

Kiemelt bejegyzés

Rejtett kamerás felvétel- magyar felírattal- arról, hogy árulja a Planned Parenthood magzatok testrészeit

Lebukott az abortuszklinika: megölt magzatok szerveit árulták Szőnyi Szilárd / 2015.07.23., csütörtök 16:50 / 0 Bár a magzatot ne...

2014. január 27., hétfő

Mit tartalmaz az Engerix-B? ...alumínium-hidroxidot.. “Öbölháború-szindrómának”Mit tartalmaz az Engerix-B?

(...)- Hatóanyag: 1 adag (1 ml) tartalma 20 mikrogramm hepatitisz B (rekombináns DNS) fehérje felszíni antigén, hidratált alumínium-hidroxidon adszorbeálva.
- Egyéb összetevők: hidratált alumínium-hidroxid, nátrium-klorid, dinátrium-hidrogén-foszfát-dihidrát, nátrium-dihidrogén-foszfát-dihidrát, injekcióhoz való víz.(...)  

Milyen típusú gyógyszer az Engerix-B és milyen betegségek esetén alkalmazható?

Az Engerix-B vakcinát a hepatitisz B vírus fertőzés megelőzésére alkalmazzák.(...) Az alumíniummal kezelt egerek szignifikánsan megnövekedett motoros neuron apoptózist és megnövekedett reaktív asztrocita számot, valamint mikrogliális proliferációt mutattak a gerincvelőben és az agykéregben. A Morin festék kimutatta az alumínium jelenlétét a motoros neuronok citoplazmájában, néhány neuron pozitív volt hiper-foszforilezett tau-fehérje jelenlétére is, ami patológiás fémjele a különféle neurológiai betegségeknek, köztük az Alzheimer-kórnak és a homlok-halánték dementiának.(...)

Tanulmány! Az egyik vakcina adalékanyag: az alumínium-hidroxid idegrendszeri betegséget okoz


Az öbölháborút követő évben (1991) a rengeteg visszatérő amerikai katona egy sor rejtélyes tünetet tapasztalt magán, amit az orvosok és a tudósok végül “Öbölháború-szindrómának” tituláltak… ha másért nem hát azért, mert egyszerűen nem tudták azonosítani a különböző tünetek központi okát.
Számos definíció létezett, de talán a legátfogóbb közülük a Wikipediában található meg:
Öbölháború-szindróma, más néven öbölháborús betegségek egy krónikus multiszimptómás betegség, amely a Perzsa- öbölből visszatérő katonai veteránok és polgári munkásokat érinti. Sokféle akut és krónikus tünet is kapcsolódik hozzá, beleértve a fáradtságot, izomfájdalmat, kognitív problémákat, kiütéseket és hasmenést.
Alumínium-hidroxid
Az öbölháborús veteránok nagyon nagy százalékban szenvedtek az öbölháborús- szindrómától. A katonák több mint egyharmada, vagyis körülbelül 250.000 a 697.000 veterán közül- a “National Academy of Sciences” szerint.
2009-ben a “Journal of Inorganic Biochemistry”-ben megjelent tanulmány azt állítja, hogy az alumínium-hidroxid lehet az elsődleges bűnös.
Az Öbölháború-szindróma egy több betegségek magában foglaló jelenség, amely azon veterán nyugati hadseregek katonáit súlytja, akik 1990-1991 között voltak bevetésen a Perzsa öbölben. Az Öbölháború-szindróma mutathat neurológiai deficitet, beleértve a különböző kognitív diszfunkciókat és motoros neuron-betegségeket, az utóbbi gyakorlatilag megkülönböztethetetlen a klasszikus amiotrófiás laterális szklerózistól (ALS). Lehetséges okai közé tartoznak a vakcina adjuvánsként is használt alumínium-hidroxid mérgező hatásai.
A tanulmány, amit a kanadai kutatók a “Department of Ophthalmology and Visual Sciences” tanszéken, a University of British Columbián, Vancouverben végeztek, egy sor olyan kísérletet mutat be, amelyben a kutatók hím egerekbe szubkután( bőr alá) két adagban fecskendeztek be aluminium- hidroxidot, és vizsgálták annak toxicitását. Ez az adag egyenértékű volt az emberi adaggal.SMALL POX SHOT
Később, a kutatók immunhisztokémiai módszerrel megvizsgálták az állatok gerincvelőjét és agyuk neuromotoros kérgét.
Az alumíniummal kezelt egerek szignifikánsan megnövekedett motoros neuron apoptózist és megnövekedett reaktív asztrocita számot, valamint mikrogliális proliferációt mutattak a gerincvelőben és az agykéregben. A Morin festék kimutatta az alumínium jelenlétét a motoros neuronok citoplazmájában, néhány neuron pozitív volt hiper-foszforilezett tau-fehérje jelenlétére is, ami patológiás fémjele a különféle neurológiai betegségeknek, köztük az Alzheimer-kórnak és a homlok-halánték dementiának.
Az öbölháború-szindróma további okai?
Egy második kísérletsorozatban a tudósok az egerekbe hat adag alumínium- hidroxidot pumpáltak, majd elvégzték viselkedési elemzéseiket. Itt már az derült ki, hogy az alumínium jelentős károsodásokat okozott több motoros funkcióban, valamint csökkentette a memória kapacitását.
Az Öbölháború szárazföldi fázisa mindössze 100 óráig tartott és 1991 február végén kezdődött, de a csapatok Kuvaitban és Irakban a szárazföldön, mérgező környezetben több hónapig állomásoztak. 1995-2005 között azok egészségügyi állapota akik ott állomásoztak, fokozatosan rosszabbodott- összehasonlítva a hadsereg azon részével akik nem kerültek bevetésre az ottani harci övezetben.
Az érintettek számos problémát tapasztaltak, kezdve új krónikus betegségek kialakulásától a funkcionális károsodásokig. Ismételt klinikai vizitek
Operation Desert Stormés kórházi tartózkodások után is jelentkező krónikus fáradtságtól és a kapcsolódó tünetektől, poszttraumás stressztől és egyéb más problémáktól szenvedtek.
Egy 2009-es tanulmány és más kutatások arra mutattak rá, hogy a szindrómát a szegényített urán (az amerikai tankok használták az iraki tankok ellen, valamint a US Air Force repülőgépei, mint az A-10), a szarin gáz, az égő olajkutakból származó gőzök, bevetés előtti vakcinák és pszichológiai tényezők okozták. Két anyag – a piridostigmin (antitoxin idegi szerek ellen) valamint a szerves foszfort tartalmazó növényvédő szerek használatát is erősen és rendszeresen hozták összefüggő ok-okozati kapcsolatba az Öböl-háború szindrómával.
Elég visszanéznünk tehát a történelembe és az öbölháborús veteránok esetéből megérthetjük az idegmérgek hatásait. Az aluminium-hidroxid egyértelmű idegméreg. Akkor miért pumpálják tele vele gyermekeinket életük első 6 évében?????
http://science.naturalnews.com
http://www8.nationalacademies.org
http://www.va.gov


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése