Translate

Kiemelt bejegyzés

Rejtett kamerás felvétel- magyar felírattal- arról, hogy árulja a Planned Parenthood magzatok testrészeit

Lebukott az abortuszklinika: megölt magzatok szerveit árulták Szőnyi Szilárd / 2015.07.23., csütörtök 16:50 / 0 Bár a magzatot ne...

2016. november 9., szerda

A gyermekeket eladta az állam a vakcinalobbinak (Vaxxed film rendezőjének példamutató beszéde)

A Vaxxed film rendezőjének példamutató beszéde, melyben kimondja az eddig elhallgatott igazságot: a gyermekeket eladta az állam a vakcinalobbinak.

"A média pedig gátlástalanul hazudik az oltások cseppet sem ritka, nagyon súlyos szövődményeiről. Az oltások tönkreteszik, megbetegítik a gyermekeket".

Elég a CDC (amerikai ÁNTSZ) hazugságaiból! - szólít fel Del Bigtree.



"Magyarországon még brutálisabb a helyzet,"

  jelenleg is összehangolt kampányt folytat a média - élbolyban a közTV-kel - mely kampányukban bennünket, oltáskritikus jogvédőket gyaláznak, s annak a néhány tisztességes orvosnak a levadászására szólítanak fel, akiknek fontosabb a gyermekek egészsége és a Hippokratészi nem ártás elve, mint a korrupt, életellenes oltási törvény.
A Vaxxed rendezője kiállásra, nyílt harcra szólít fel, azt mondja: itt az idő! Ez nekünk, magyaroknak is szól! Mi mindent tehetünk?

  • Jelentsük be gyermekünk korábbi oltási szövődményeit! Ezzel gyermekünknek is tartozunk, és a társadalomnak is. Három helyre kell jelenteni, s beleírni, hogy a tapasztalt betegségtünetek az oltással ok-okozati összefüggésben állnak.
  • Beszéljünk a környezetünkben élőkkel az oltások okozta visszafordíthatatlan egészségkárosodásokról.
  •  Szabad közölnünk az orvossal és a védőnővel, hogy eladták gyermekünk egészségét a megélhetésük, jólétük kedvéért. A tettlegességet kerüljük, de kultúráltan elmondhatjuk nekik, hogy mit tettek gyermekünkkel és velünk, amikor az áltudományos vakcináikat beadták. Fontos, hogy kapjanak visszajelzéseket tetteik következményeiről. A saját egészségünkben tapasztalt, oltáshoz köthető problémákat is mondjuk el, írjuk meg korábbi gyermekorvosunknak. Ők sem kíméltek bennünket, ne féljünk szembesíteni őket az általuk okozott problémákkal, tragédiákkal.
  • Jelezzük a pártok és az országgyűlési képviselők felé is, hogy az oltási kötelezettség egy mocskos orosz rulett, melyben a közérdeknek beállított lobbiérdekek érvényesüléséért a gyermekek szenvedéssel fizetnek. (szerk. ha süket fülekre is talál, de legalább bűnrészességüket így lehet később bizonyítani)
  •  Fogjunk össze oltáskritikus szülők és orvosok, figyeljünk egymásra, legyünk szervezettek, tartsuk egymással a kapcsolatot, segítsük egymást.

Egyesével gyengék vagyunk az egyre arrogánsabb hatóságokkal szemben, de ha kellő nagyságú közösségben lépünk fel, s gyakoroljuk a polgári engedetlenséget, akkor előbb-utóbb érdeke lesz a politikának, hogy eltörölje a gyalázatos, életellenes oltási kötelezettséget.

Erőt, kitartás! Del Bigtree magyar feliratozással:

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése