Translate

Kiemelt bejegyzés

Rejtett kamerás felvétel- magyar felírattal- arról, hogy árulja a Planned Parenthood magzatok testrészeit

Lebukott az abortuszklinika: megölt magzatok szerveit árulták Szőnyi Szilárd / 2015.07.23., csütörtök 16:50 / 0 Bár a magzatot ne...

2016. november 14., hétfő

Melania és Donald Trump is állást foglalnak a védőoltásokkal kapcsolatban

 
Melania Trump, az amerikai elnökjelölt felesége, a jövőbeli “First Lady” egyik beszédében nagyon érdekes dolgokat mondott a NaturaHirek olvasói számára is. Melania egy szlovén vidéki kisvárosból jutott a világ egyik legbefolyásosabb női szerepébe. Melania nem illik a liberális világnézet által diktált értékek rendszerébe. Férjét, Donald Trumpot a média úgy festette le, mint egy rasszista, idegen- és nőgyűlölő személyt. Melania jelenléte Trump életében anélkül is megtagadja a fentieket, hogy nagyon belegondolnánk a dologba. Melania egy bevándorló, egy nő, egy kulturális infúzió.
 Úgy tűnik Melania egy cél érdekében fog dolgozni azon túl, hogy ő Trump felesége. Egyik esti beszéde egyenesen utal arra, hogy nem akar továbbra a radar alatt maradni. A radar felett szárnyaló dühös sugárhajtású repülőgépnek tűnik inkább. Amerikainak lenni, mint Melania mondta: “a legnagyobb megtiszteltetés a Földön.” Férjét “soha nem adom fel hozzáállással” jellemezte.

Melania biztosan nem hagyja figyelmen kívül azt a nyilvánvaló társadalmi nyugtalanságot sem, ami Trump felemelkedésével együtt az amerikai liberálisok magatartását jellemzi, amikor azt mondja: ” Lesznek jó idők és nehéz idők, és váratlan fordulatok “.

 Melania egy emberbarát. Ő egy divatmodell. Ő egy anya. Gazdagságot és jólétet reprezentál. És ELLENZI a védőoltásokat!

Melania Trump nem próbál úgy tenni, mintha nem oltatna, mint a sok gazdag ember. Ő soha nem tagadta álláspontját. Még olyan eseményeken is részt vett, amelyek az autizmus és az oltások kapcsolatát firtatják. 2006-ban Melania megszülte Barron William Trump nevű kisfiát és ő és Donald az ellen döntöttek, hogy a védőoltásokat az Amerikai Járványügyi Hivatal, a CDC ütemterve szerint adassák be gyermeküknek. Míg Melania sokkal hallgatagabb volt az ügyben, Donald nem tartotta vissza magát.

“Amikor én gyerek voltam, az autizmus egyáltalán nem volt meghatározó” – mondta Trump. “És most hirtelen járványról beszélhetünk. Mindenkinek megvan a maga elmélete. Az én elméletem, és tanulmányozom a témát mert van kisgyermekem, az én elméletem szerint mindennek az oltások az okozói. Adjuk ezeket a hatalmas injekciókat egyszerre, kombináltan, és én tényleg azt hiszem, hogy az oltóanyagok valamit csinálnak a gyerekekkel. ”

 És folytatja: “Amikor egy kisbaba, akinek a súlya 20 és 30 font közt van és telepumpálják egy óriási injekcióval, én személy szerint úgy gondolom, hogy van valami köze hozzá. Most van egy csoport, amelyik egyetért ezzel, és van egy csoport, amelyik nem ért egyet. ”

 Nyilván azoknak könnyebb elkerülni az oltásokat akik gazdagok és a hatalom a kezükben van. Celebek közül nem is olyan régen Justin Timberlaket és feleségét Jessica Bielt is meggyanúsították oltáskerüléssel.

Ha Trump foglalja el a világ legerősebb helyét pár hónap múlva, Melania valószínűleg az egészségügyi ágazatban fog tevékenykedni (ez az amivel a “First Lady”-t általában megbízzák). Ez érinthet sokmindent, az iskolai ebédtől az egészségbiztosításig, a vakcináktól a CDC vizsgálatáig. Úgy tűnik Melania erőteljes női jelenlétet fog gyakorolni az egészségügyre. A kérdés már csak az marad: “

Lesz-e ennek nemzetközi vonzata is?” Nagyon reméljük, hogy igen. Hasonló tartalom: CDC kutatóorvos vallomása HPV oltás tudománytalan csalás

forrás

Kapcsolódó

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése