Translate

Kiemelt bejegyzés

Rejtett kamerás felvétel- magyar felírattal- arról, hogy árulja a Planned Parenthood magzatok testrészeit

Lebukott az abortuszklinika: megölt magzatok szerveit árulták Szőnyi Szilárd / 2015.07.23., csütörtök 16:50 / 0 Bár a magzatot ne...

2016. november 10., csütörtök

Válasz Csapos Lajos Blikk-kocsma cikkére

A újságírás szégyene, amit ön a Blikkben 2016. 11. 9-én megjelent cikkében művelt, Csapos Lajos!
Az egy dolog, hogy elképesztően tájékozatlan a témában amiről „megmondta a tutit”, de ráadásul rendkívül hazug módon, eltorzítva, a másik oldal megszólaltatása nélkül tálalta az igencsak összetett helyzetet, durván félrevezetve az olvasókat. A kőbaltával végzett agyműtét színvonalát hozta. Ön érdemelne rendőrségi és etikai eljárást, nem az ön által támadott orvosok és szülők!

Az ön által bűnözőknek titulált orvosok pont a Hippokratészi esküjük szerint járnak el, amikor nem mérgezik le a gyermekeket az áltudományos módon "védőoltásoknak" hazudott vakcinákkal, amik egyrészt nem igazán védenek meg semmitől, de azon felül viszont számos, visszafordíthatatlan, kóros folyamatot indítanak el a szervezetben, krónikus beteggé téve előbb-utóbb az oltottakat, vagy legalábbis azok egy nem csekély százalékát.

Ön gátlástalanul hazudik - az újságírói etika alapelvét, a tényszerű, pártatlan tájékoztatás szabályát tiporva sárba - amikor "rémhíreknek" és "összeesküvés-elméleteknek" nevezi az oltások cseppet sem mellékes ártalmait. Igen komoly szakirodalma van az oltási károsodásoknak, rengeteg gyermek halt már bele oltási szövődményekbe, s milliókban mérhető azok száma is, akik egész életükben szenvednek vakcinák okozta károsodások miatt. Ön ezeket a gyermekeket is durván megalázta azzal, hogy levegőnek nézte őket!
Ön megalázta írásában a felvilágosult szülőket is, akik önnél, és az ön által hivatkozott orvosnál ezerszer tájékozottak a témában! Ön megalázta nemkülönben azokat az orvosokat, akik lelkiismeretüknek engedelmeskedve járnak el, s még azt is vállalják a gyermekek érdekében, hogy egy életellenes jogszabályt sértsenek. Ön ezeket a hősöket bűnözőknek nevezi írásában, uszít ellenük – azt igazolva ezzel, hogy ön az újságírás szakmai szabályai tekintetében pont ugyanolyan tájékozatlan, mint a vakcinák ügyében.

Ön alaptalanul rágalmazta meg saját gyermekeik és mások veszélyeztetésével a felvilágosult szülőket – akik önnel ellentétben nem „egy napilapból”, hanem saját tapasztalataikból és a nemzetközi szakirodalomból – tájékozódtak. Csapos elvtárs, ideje megtudnia, hogy nem az oltatlan, hanem éppen az oltott gyermekek jelentenek veszélyt a társadalomra, ugyanis – bizonyos élő kórokozókat tartalmazó vakcinák esetében legalábbis – az oltott latens módon fertőzhet, akár hosszú hónapokig-évekig is! Arról pedig ne is beszéljünk, hogy az esztelen, felelőtlen, profitorientált oltási őrületnek „köszönhetően” mutálódnak egyes kórokozók, s az oltási kötelezettség hozománya az un. Shift-jelenség, mely orvosi elnevezés azt takarja, hogy az oltásban szereplő törzsektől eltérő, annál agresszívabb változatok szaporodnak el és fertőznek az oltottak körében. Így kreál a vakcinalobbi könnyű lefolyású gyermekbetegségekből valóban veszélyes szövődményeket okozni képes fertőzéseket.

Sajnos, a rockefelleri érdekek mentén működő orvosképzés (lásd: Flexner-jelentés), mintegy 103 évvel ezelőtt kiirtotta a valódi természetismeretre és megfigyelésekre épülő gyógyítási módszereket, s a helyükre egy kemokrata, csalásokra és csúsztatásokra épített áltudományt ültetett. Ennek a lobbiérdekeknek alárendelt dogmatikus orvosképzésnek a hozadéka, hogy törvény írja elő olyan készítmények kötelező beadatását a gyermekeknek, amelyek állítólagos szükségességét, állítólagos hatékonyságát és állítólagos biztonságosságát sosem vizsgálták.

Egy tisztességes újságírónak erről kellene cikkeznie, s nem ész nélkül szajkózni az „egy napilapban olvasottakat”! Ön a gyűlöletbeszéd határát súrolva uszít lelkiismeretes orvosok és szülők ellen, ahelyett, hogy feltenné a kézenfekvő kérdést, vajon miért vállalják ezek – az ön által meglehetősen tévesen „a lakosság 1,5-2%-ra” taksált – valójában sajnos, csupán párszáz, vagy legfeljebb 1-2 ezer megmentett gyermeknek a szülei a rendszeres, akár több száz km-es utazásokat? S vajon ezek az orvosok miért vállalják a jogsértést? Ön azzal mocskolja ezeket a felébredett, életvédő orvosokat, hogy csúszópénz fejében igazolják le az oltásokat, azonban semmiféle bizonyítékkal alá nem tudja támasztani ezt a rágalmát! Csak nem magából indul ki, Csapos úr?

Tudja, senki sem született oltáskritikusnak, mind a saját és a gyermekeink által elszenvedett oltáskárosodások hatására ismertük fel, hogy a „védőoltásoknak” titulált vakcinák körül óriási disznóságok vannak!

Cikke publikálásának napján óriási dolog történt, Csapos úr – megválasztották az USA elnökének azt a jelöltet, akinek előzőleg nem jósoltak esélyt sem a győzelemre! Amerika megmutatta, hogy elege van a hazugságokból, s tudja, Donald Trump és kedves felesége, Melania bizony elkötelezett oltáskritikusok! Remélhetőleg ide is elér hamarosan a változás szele, s kisöpri a kommunista érából itt felejtett oltási diktatúra mellett - az ugyancsak a kommunista diktatúrából itt ragadt - bolsevik típusú újságírást.

Cikke visszavonására és nyilvános bocsánatkérésre szólítjuk fel, ellenkező esetben a médiahatósághoz fordulunk, s etikai feljelentéssel is élünk. Cikke szakmaiatlanságán semmit sem változtat az a szomorú körülmény, hogy az egész hazai mainstream média – beleértve a közTVket is – ugyanilyen elvtelenül tálalta ezt a témát, durván elferdítve a tényeket.

Budapest, 2016. 11.10.

Oltáskritikus Életvédők Szövetsége

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése