Translate

Kiemelt bejegyzés

Rejtett kamerás felvétel- magyar felírattal- arról, hogy árulja a Planned Parenthood magzatok testrészeit

Lebukott az abortuszklinika: megölt magzatok szerveit árulták Szőnyi Szilárd / 2015.07.23., csütörtök 16:50 / 0 Bár a magzatot ne...

2016. november 5., szombat

Kedves Ismerőseim! Kedves Szülők! /nyílt levél

Az alábbi nyílt levél  közreadásához a szerző hozzájárult.

"Kedves Ismerőseim! Kedves Szülők!

Tegnap olvastam egy a védőnő által kiállított, szülőknek szóló tájékoztatót, hogy a 15 hónaposan és 11 évesen kötelező MMR védőoltásnak lényegében semmi kockázata nincs.
Az én kisfiam testén a 15 hónapos korban kötelező MMR védőoltás után piros foltok jöttek ki, ami az orvosok elmondása szerint a vérerek gyulladása miatt volt. Csillapíthatatlan magas láza volt, amit 2-3 lázcsillapítóval sem tudtak kezelni, valamint nem bírt lábra állni, ami az ízületek gyulladása miatt volt.
3 hétig voltunk kórházban.

Először vénásan antibiotikumokkal kezelték hiába, az orvosok nem tudták megmondani, hogy a fiam egyáltalán életben marad-e, s ha az első kórházban maradunk, akkor valószínűleg nem is lehetne most köztünk! Ezt követően kórházat váltottunk, ahol vénásan nagy mennyiségű szteroidot adtak a fiamnak, ami csak fél nap láztalanságot eredményezett. Végül egy úgynevezett immunglobulint kapott vénásan, amitől végül láztalannál vált, de ezt követően még 1 éven keresztül mesterségesen gyengítették az immunrendszerét.
A kezelőorvos azt mondta, hogy nem tudja mi történt, valami felhergelte a gyermekem immunrendszerét. Miután rákérdeztem, hogy így védőoltás után mi hergelhette fel az immunrendszerét, azt mondta, hogy a pollenek!!!

Az ÁNTSZ tagadja a betegség és a védőoltás közötti okozati összefüggést, igazságügyi orvosszakértői vélemény valószínűsíti, hiszen a fiamnál fellépő betegség tünetei mind fel van sorolva az MMR védőoltás hivatalos betegtájékoztatójában!
MI eddig viszonylag szerencsésen megúsztuk, nem úgy M. Adél, aki 11 évesen 2013. szeptember 4-én iskola oltás keretében kapta meg az MMR védőoltást, majd szinte azonnal belázasodott, majd kórházba került, ahol szintén vénásan antibiotikummal kezelték, de nem került sor időben az kórház váltására, így sose kapott szteroidot, mert 2013. október 1-én elhunyt. Az ÁNTSZ itt is tagadja a védőoltás és a betegség közötti okozati összefüggést, de igazságügyi orvosszakértők leírták, hogy M. Adél halálát okozó megbetegedést egyéb okokon kívül a védőoltás is okozhatja.

A szakértők annak ellenére, hogy a betegséget közvetlenül megelőzte a védőoltás, más egyéb lehetséges ok pedig a betegséget megelőzően fel sem merült, nem merték kétséget kizáróan kimondani, hogy a védőoltás vezethetett a betegséghez, majd a halálhoz.

Mellékelten csatolom az MMR védőoltás betegtájékoztatóját, amely nem tartalmazza, hogy halálos kimenetelű megbetegedést idézhet elő, ezért M. Adél édesanyjának az engedélyével csatolom Adél halálát kivizsgáló igazságügyi orvosszakértői vélemény kivonatát is.

Kedves Szülők! Én is és Adél anyukája is szerette volna, ha nem a mi gyerekünk az "1.000.000 főből az egy", de az lett! Jelenleg se Adél, se az én fiam esetén nem regisztrálták, úgyhogy kérdéses, hogy ez a statisztikai adat mennyire valós! Gondolkodjatok!!

Üdv.
Dr. Dora Márta"







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése