Translate

Kiemelt bejegyzés

Rejtett kamerás felvétel- magyar felírattal- arról, hogy árulja a Planned Parenthood magzatok testrészeit

Lebukott az abortuszklinika: megölt magzatok szerveit árulták Szőnyi Szilárd / 2015.07.23., csütörtök 16:50 / 0 Bár a magzatot ne...

2014. október 8., szerda

A törvényben előírt kötelező teljeskörű tájékoztatás....

A félelem ott ér véget ahol a tudat magára ébredt!
-Bíbor-


 Aki fél-elemből olvas, annak TILOS AKÁR 1 MONDATOT IS OLVASNIA TOVÁBB!
Szkeptikus hajbókolók kíméljenek!



"A törvényben előírt kötelező teljes-körű tájékoztatást mi, szülői mozgalom vagyunk kénytelenek az arra kötelezettek helyett megtenni. Kérünk mindenkit: TERJESSZE, ossza meg!
Amiről nem beszél az Egészségügyi Államtitkárság kabinetfőnőke, dr. Beneda Attila sem - aki térden állva könyörög, hogy mindenki mérgeztesse le lányait a kötelezően ajánlott HPV "védőoltással" - hogy: az oltóanyag a képen látható Trichoplusia ni nevű rovarból származó sejteket - rekombináns DNS technológia alkalmazásával - alumínium-hidroxidhoz kötött vírusszerű részecskékként (VLP) tartalmazza.

A gyártó amerikai leírása tartalmazza továbbá azokat az idehaza elhallgatott további, igen fontos információkat is, hogy nem történt meg az oltóanyag biztonsági vizsgálata, sem a rákkeltő hatás, sem pedig a mutagenitás tekintetében!

Valamint, hogy a meddőséget okozó hatás tekintetében is csak nősténypatkányokon tesztelték (s állítólag azoknak nem okozott meddőséget).
A méhnyakrák megelőzésének ürügyével tukmált vakcina tehát - alaposan gyaníthatóan - meddőséget is okozhat (mint világszerte már sokaknál ez beigazolódott), s a képen látható rovar genetikai tulajdonságai is megjelenhetnek az oltottakban, illetve leszármazottjaikban.

A HPV egyebekben pedig, egy - akárcsak a nátha - magától gyógyuló, nemi úton terjedő fertőzés, melyen mindenki legalább egyszer átesik, mégpedig teljesen tünetmentesen.
A méhnyakrákot azért tudják összekapcsolni ezzel a "náthával", mert a daganatos megbetegedésben szenvedő hölgyek immunrendszere kevésbé képes felvenni a harcot a HPV vírusokkal. Ez azonban nem ok, hanem következmény.

A vakcina sokezer - az oltást megelőzően tökéletes egészségnek örvendő - lány halálát okozta már világszerte, s tengernyinek okozott maradandó egészségkárosodást, rokkantságot.
Mivel az állami szervek ezekről sunyi módon hallgatnak, s rendkívül tisztességtelen propagandával tolják az eugenika területére tévedt vakcinalobbi szekerét - ezért mi, felelősségtudatos szülőkként vagyunk kénytelenek - szabadidőnk terhére pótolni az elmaradt tájékoztatást"

- Oltáskritikus Életvédők Szövetsége -

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése