Translate

Kiemelt bejegyzés

Rejtett kamerás felvétel- magyar felírattal- arról, hogy árulja a Planned Parenthood magzatok testrészeit

Lebukott az abortuszklinika: megölt magzatok szerveit árulták Szőnyi Szilárd / 2015.07.23., csütörtök 16:50 / 0 Bár a magzatot ne...

2014. október 2., csütörtök

Celeb vagyok, ments ki innen viszek neked EBOLÁT! - Itt van a kutya elásva az EB-OL-jA üres.

                                             Itt van a kutya elásva az EB-OL-jA üres....

Figyelmeztetés ! Az összeesküvést mélyen elítélő, gondolkodni lusta emberfélének szigorúan tilos elolvasni az alábbi szösszenetet!
Sokat gondolkodtam, hogy mi ez a nagy érdeklődés Afrika iránt a magyar médiumokban. Bekapcsolom a TV-t „Celeb vagyok, ments ki innen!„ fogalmam sincs mi ez, de az Afrikát kihallom a riportokból, aztán lapozok.

Reggel hallgatom a rádiót és már megint Afrikáról hablatyol SebestyénBalázs . Gondolkodom mi ez a nagy Afrikai láz a médiában és szöget üt a fejembe a gondolat. Nem különösebben gondolom végig csak úgy archiváltam a gondolatot.

Másnap reggel Kossuth rádió mivel foglalkozik - hallgatom az autóban- Afrika milyen nagyszerű ország gazdasági potenciál és ecetera.
Ez a szög kezd kibújni a zsákból és egyre többet eszembe jut, mi a francért foglalkozik a média Afrikával 2014 októberében itt ma Magyarországon.
Nem hagy nyugodni a gondolat.

Aztán estére egyik barátomnak elmondom, összefoglalom. majd jön egy félóra múltán a válasz, az isteni szikra, a válasz: EBOLA!..

Bingó!!! és tényleg kiviszik a celebeket egy potenciálisan veszélyes zónába, hogy aztán importálják immár hivatalosan is Magyarországra a járványt, ami már most az egekbe emelte a vakcina gyártó gyárak árfolyamát a tőzsdén, - bizonyos gyógyszergyárak már most a profitra játszanak, amit az ebola-ellenes vakcina értékesítése hozhat - ami éppen hanyatlóban volt, a világszerte kirobbant oltáskárosodottak által indított perek okán.

Hova jutott ez a világ mantrázzák mindenhol AFRIKA, AFRIKA.... Ez a mindenkor kigondolt leggusztustalanabb módja az ébredők kivégzésére, pláne azzal a tudattal, hogy nyilván ez az EBOLA, a legújabb „madárinfluenza”.
Nos ha ez így van, kb 1 hónapunk van még békébe élni! 
-Bíbor-

Ebola: az oroszok is beszállnak

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése