Translate

Kiemelt bejegyzés

Rejtett kamerás felvétel- magyar felírattal- arról, hogy árulja a Planned Parenthood magzatok testrészeit

Lebukott az abortuszklinika: megölt magzatok szerveit árulták Szőnyi Szilárd / 2015.07.23., csütörtök 16:50 / 0 Bár a magzatot ne...

2014. október 12., vasárnap

Életveszélyes sakk ..igaz, vagy hamis...van, vagy nincs Eb-ol-a...Egy kis sajtófigyelés és mindjárt látszik némi fény az alagút végén, ami egyeseknek a mozdony fénye, másoknak a szabadság.
-Bibor-

"Az USA hatályon kívül helyezi a személyiségi jogokat, - erőszakkal beoltanak mindenkit ebola ellen


Dan Malloy, az Egyesült Államok Connecticut tagállamának kormányzója rendkívüli állapotot hirdetett ki az ebola-járvánnyal kapcsolatos médiahisztériára alapozva. A személységi jogokat hatályon kívül helyezték és a rendkívüli járványügyi helyzetre hivatkozva a kormány fenntartja a lehetőséget arra, hogy erőszakkal elkülönítsen és beoltasson bármely személyt, aki feltételezhetően ebola-fertőzött. Ugyan Connecticut államban még egyetlen ebolás esetet sem regisztráltak, az új rendeleti kormányzás lehetővé teszi a kormány számára, hogy elrendelje a lakosság kényszerítését a vakcina használatára. Ezzel gyakorlatilag minden szabadságjogot hatályon kívül helyeztek, a kormány a karhatalom bevetésével, erőszakkal adhatja be az oltást az embereknek.

A rendelkezés gyakorlatilag teljhatalmat ad a közegészségügyi biztos kezébe a karhatalom bevetésére vonatkozóan. Abban az esetben, ha a kormány szerint valaki ebola vírussal fertőzött, a szövetségi törvény lehetővé teszi az azonnali letartóztatását és karanténba helyezését "annyi időre, és olyan eszközzel, amennyire és amivel szükséges." A rendelet azt is lehetővé teszi az egészségügyi biztos számára, hogy karanténba helyezze azokat az amerikaiakat, akik a fertőzés kockázatának vannak kitéve. A járvány ideje alatt a kormány bárkit rákényszeríthet arra, hogy saját otthonában maradjon, erőszakkal beviheti elkülönített létesítményekbe, menekülttáborba vagy bármely katonai létesítménybe. A kormány felhatalmazta magát arra, hogy erőszakkal orvosi kezelésre kényszerítsen mindenkit, akiről előtte bejelenti, hogy szerinte a gyógykezelés szükséges." Teljes cikk


KÉRDÉSEM : HA NINCS VAKCINA AZ EBOLA ELLEN, MIVEL AKARNAK OLTANI ????
KÉRDÉSEM KÖLTŐI VOLT .....


Most lássuk máshogy :

Ebola átverés - A CNN és a The New York Times krízis színészeket használ az ebola pánik fokozására Sokan nyilvánvalóan tisztában vannak a ténnyel, hogy a tévében bemutatott híreknek sokszor vajmi köze van a valósághoz. Azt is tudhatjuk már, hogy a hírszerző ügynökségek beépített emberei hamis híreket gyártanak nap mint nap. A gond ezzel csak az, hogy még mindig sokkal többen vannak, akik ezeket a "híreket" elhiszik, és ezzel tulajdonképpen legalizálják azok szándékos megtévesztését, akik hatalom és anyagi haszon érdekében bármire képesek.

Mondjuk ki nyíltan, ezek az emberek bűnözők, és sok ember életével játszanak kényükre kedvükre. Teszik ezt azért, hogy ismét eladahassák a félelemtől elhomályosult tudatú tömegeknek a legújabb fejlesztésű "vakcináikat", melyek szinte bizonyosan többet ártanak, mint használnak. Mostanra köztudott, hogy az ebola természetes módszerekkel is gyógyítható. Tehát szükségtelen a "járvány megfékezésére" bármiféle oltás. De sokan ezt nem tudják, és újra és újra besétálnak a jól kieszelt csapdába.

Az alábbi videó 100 százalékosan bizonyítja azt, hogy a hatalom birtokosai - politikusok, gyógyszergyártók, média stb. - mindent megtesznek annak érdekében, hogy továbbra is félelemben tartsanak bennünket, hogy folytathassák kontrollálásunkat.

A CNN és a The New York Times a felvételek tanúsága szerint megfizet embereket, hogy játsszák el, mennyire betegek! Felnőtteket és gyerekeket egyaránt! Mindezt teszik abban a tudatban, hogy képesek még emberek tömegeit manipulálni, és amíg ezt megtehetik, addig a profitjuk biztosított.

Nézzük csak a Libériában egy furgon hátuljában "szenvedő" félmeztelen férfit, aki jajongva "csúszik ki" a gépkocsiból. Vagy a meztelen fiút, akit láthatóan instruálnak, hogy egy előre megrendezett helyre feküdjön a földre! Persze ott van a "fájdalomtól" önkívületi állapotban fetrengő férfi is, aki pár perccel később hason fekve nézelődik kíváncsian. Nos, aki ezek után még mindig elhiszi azt, amit a hírekben lát vagy hall, annak itt az ideje felülvizsgálnia a hitrendszerét.

hírekben lát vagy hall, annak itt az ideje felülvizsgálnia a hitrendszerét.
 A The New York Times eredeti felvétele. Az "ebolás" férfi megbizonyosodik róla, hogy a CNN kamerája éppen veszi! Vesz a kamera?
 Hová feküdjek?

 Rendben, ott jó lesz!

 Meg fogok halni!


Jó színész vagyok?
Forrás: Újvilágtudat

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése