Translate

Kiemelt bejegyzés

Rejtett kamerás felvétel- magyar felírattal- arról, hogy árulja a Planned Parenthood magzatok testrészeit

Lebukott az abortuszklinika: megölt magzatok szerveit árulták Szőnyi Szilárd / 2015.07.23., csütörtök 16:50 / 0 Bár a magzatot ne...

2014. október 21., kedd

„Tisztelt” Köztársaság!



Látom, hogy nagyon nagy a baj Magyar köztársaságban. Hiszen látom, hogy a virtuális világot is meg kívánják adóztatni. Gondolom, önök hozzáértők és ki tudják számolni miből mennyire van szükség, hogy a köz működőképes legyen, ezért szednek adót. Ugye?

Minden nap, amikor dolgozom, tudom, hogy hó végén a köznek is adhatok, ezzel hozzájárulok az óvodák, iskolák jobb élelmezéséhez is, nem beszélve a közvilágítás és szemét díjj ..ja, az már külön ügy, mint kommunális adó.... Ezért nem sajnálom a pénzt a köztől, mert úgy gondoltam, hogy szükség van arra, hogy ne csak az egyén boldogulása legyen a fontos, hanem egy egészséges köz-társaságban járjunk - kelljünk a hétköznapokban.
Nem bánom azt sem, amikor veszek egy kiló kenyeret, - a leadózott jövedelmemből – akkor a kenyér árából is adakozok a köz-társaságnak úgy 27%-ot. Mert ugye szeret az ember egy boldog köz-társaság tagja lenni és boldog arcokat látni.

Mivel nem sok marad arra, hogy a saját egyéni igényeim is kielégítsem, ezért a boldogságomat ma már az teszi ki, hogy a köz-társaság legalább boldog és gazdag. De ma, ahogy olvastam a virtuális világ megadóztatását is, nagyon megijedtem, hogy boldogtalan lesz így a köz-társaság és nem találkozok majd felhőtlen arcú emberekkel. EZÉRT DÖNTÖTTEM AZ EGÉSZ FIZETÉSEM FELAJÁNLOM! A maradék kis pénzemet, amit száraz kenyérre meg vízre tettem félre.

Spóroltam bevallom. A köz ellenében – a magam javára, hogy tudjak venni 3 napos kenyeret, hogy legalább a munkához legyen erőm. A villany, víz, gáz úri parádé nekem rég, így nem élek vele. Ki vagyok én, hogy azt a pénzt is magamra költsem.

Tehát döntöttem! Felajánlom a maradék pénzemet is mind adó a köz-társaságnak, minden fillért. Igaz így már nem marad semmire, de boldog vagyok, hogy a köz-társaság boldog!

Nem tudom, mennyi ideig bírom étlen - szomjan, de úgy számoltam, hogy ha jól összeszedem magam kb. 2 hét.
Előre elnézést kérek, hogy a következő hónapban nem tudom utalni az egész fizetésemet a köz-társaságnak, mert meghaltam... előre szégyellem magam..., hogy a szociális temetés gondját már nem tudtam megoldani!

- Voltam aki holtam. -

Közreadta: Bíbor 2014 10. 21.

1 megjegyzés:

  1. Kedves Bíbor!

    Amikor először elolvastam, mérhetetlen harag és düh fogott el - itt:
    http://magyarnemzetikormany.com/pi-klub/news.php?readmore=8279#c84362
    mormota1968 első kommentárét, majd itt Szeszák úr írását:
    http://szeszak.hu/Comment/Kommentarok/Tudathasitas/Tudathasitas.htm?honnan=Nemzeti_Hirhalo
    fokozatosan lehiggadtam és rá döbbentem, hogy ezek a mocskok siettetik, hogy talpuk alatt fütyüljön a szél, mert a népharag azt teszi velük.
    Nincs a Földön még egy ország amelyben annyi adóterhet fizetnének mint nálunk itt a magyarországi gyarmaton....
    Teljesen elakarnak zárni bennünk ettől a forrástól is, ahol segítséget kapunk a létezéshez - és a következményeként az ellehetetlenítésünk - pusztulásunk felgyorsítását kívánják.
    Ez ellen kell tenni - mert ha nem teszünk ellene - következik például a nyugdíj adó - levegővétel adó - meg stb. SARC
    FOGJUK MEG EGYMÁS KEZÉT ÉS ÖNVÉDELEM JOGÁN VÉDJÜK MEG JOGAINKAT - HA KELL FIZIKAI ERŐVEL IS - A MEG ADOTT PILLANATBAN!
    id. Kiss László

    ui: veszélyben lesz minden internetes TV - is például kubinyitamás.hu is amit nagyon sajnálnák részemről...
    http://www.kubinyitamas.hu/

    VálaszTörlés